USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Лучани збиратимуть книги для одеських ліцеїстів

16 Лютого 2016 12:00
Луцькі громадські активісти долучилися до ініціативи львів’ян сформувати в Одеському військовому ліцеї бібліотеку української літератури. Активісти "Вільного простору" (Львів) та Молодіжного центру (Луцьк) розпочинають збір книг українською мовою для одеських ліцеїстів, - повідомляють організатори.

Цією акцією вони ставлять за мету популяризувати українську літературу та мову, забезпечити ліцей тим необхідним мінімумом літератури, щоб одеська молодь мали можливість читати якісну українську книгу.

У Луцьку вже відбувалися подібні акції - збирали книги для бійців АТО та жителів східних областей, але проблема нестачі україномовної літератури є актуальною і для одеситів. Тому лучани вирішили долучитися до такої хорошої справи.

“Здається, маленька справа - подарувати книгу, але вона може нас об'єднати. До того ж, одеські ліцеїсти бажають читати українське, проте мають мало таких книг, тому ми повинні їм допомогти”, - каже координаторка акції у Луцьку Ірина Гаранчевська.

Тож, вона закликає усіх охочих принести україномовну літературу на морську, історичну, військову, патріотичну тематику. Місце збору - Молодіжний центр (Градний узвіз, 5). Деталі за тел.: (050) 650 41 49 - Ірина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus