USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.74

Лучани збагачували душу мистецтвом

9 Листопада 2014 09:00
Творча арт-терапія, під час якої лучани могли духовно відпочити та збагатитися, відбулась у Луцькому міському центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, - повідомляє "Волинська правда".

Заняття відбулося 8 листопада. Під час нього лучани малювали, грали в асоціативні ігри, створювали "Свій ідеальний корабель". Все це відбувалось під легку розслабляючу музику.

Ольга Созонік, арт-терапевт, психолог, голова корпорації "Щастя" розповіла про те, що арт-терапією займається впродовж п`яти років. Досвід професійного терапевта здобувала в Німеччині, Польщі, США.

Психолог стверджує, коли людина займається творчою діяльністю, у неї вимикається свідома частина єства, натомість вмикається несвідома. Таким чином, вона може сміливо висловлювати свої бажання та мрії, насичувати думки добром.

У зв`язку зі складною ситуацією на сході України, Ольга Созонік огранізовує і заняття для тих, кому необхідний емоційний відпочинок від важкого інформаційного навантаження. Психолог розповіла про те, що в рамках проекту реалізовують і окремі заняття арт-терапії для сімей, чоловіки яких повернулися із зони проведення АТО.

Нагадаємо, Арт-терапія для молоді відбувається в рамках реалізації соціального проекту "Анти Стрес Zone" у партнерстві з ВОГО "Корпорація щастя". Заняття - щосуботи з 11.00 до 14.00 у стінах Луцького міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді. Організатори запрошують до себе усіх охочих.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
я Показати IP 9 Листопада 2014 09:53
Також дуже корисна антистресова терапія фізичною працею. Чому б тим, в кого такий стрес, не взяти б в руки граблі, віники, та піти у парки, сквери міста, тим більше хороша погода !! Яка була б подвійна користь!
Анонім Показати IP 9 Листопада 2014 09:56
А ще банально поприбирати біля своіх будинків, не чекаючи , що це зроблять двірники, дітей привчати до праці! Ось тобі і терапія!
Анна Показати IP 9 Листопада 2014 10:27
На 100% вірно. Попридумували: стрес, дистрес, депресія, фобії...Психотерапія...Менше себе жалійте, не сидіть, не лежіть - працюйте, не має роботи: зробіть щось добре хоча б для своєї родини.
Марія Показати IP 9 Листопада 2014 17:28
Коли у нас трагічно загинув батько, віники і прибирання нам не допомогли. Реально допомогли: сім"я, друзі, церква, і ПСИХОЛОГИ. Дякую вам за Вашу працю. Ви зараз потрібні як ніколи. Запрошуємо до співпраці до Обласного координаційного центру з надання допомоги учасникам АТО. вул. Червоного Хреста, 16 ДУЖЕ НА ВАС ЧЕКАЄМО!!!!
Наталя Показати IP 9 Листопада 2014 17:56
Знаю Олю ще з початку її трудової діяльності в ценрі кар'єри. Ольга дуже хороша людина. І як психолог, і як просто людина. Дуже позитивна і делікатна. Спілування з нею - одне задоволення!!! Сьогодні такий час настав, що така психологічна підтримка потрібна кожному. Бажаю успішної роботи "Корпорації Щастя"!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus