USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Лучани влаштували генеральне прибирання пустиру на Конякіна

12 Квітня 2017 23:04
Небайдужі лучани разом із депутатом Луцької міської ради від фракції «УКРОП», керівником волонтерського центру «Серце патріота» Сергієм Балицьким, влаштували прибирання пустиру на проспекті Відродження у Луцьку.

Про це повідомили у прес-службі волинського УКРОПу.

Територія знаходиться поряд із церквою святого Миколая, заправкою та багатоповерхівками. Вже протягом п’яти років Сергій Балицький разом із лучанами проводить прибирання цієї площі. Депутат закупив мішки для сміття, приніс все необхідне приладдя та організував вивіз відходів на сміттєзвалище у Брище.

«Тут перетин двох районів – Луцького, Ківерцівського та міста Луцька. Його не прибирає ні Липинська сільська рада, ні Прилуцька, ні працівники міських комунальних підприємств. Це прохідна вулиця, яка веде до села Липини, тут ходить багато людей, – каже Сергій Балицький. – Попри те, що це не мій округ, дуже хочеться, щоб місто перед Великоднем було чистим і лучанам приємно було б тут проходити», – додав депутат.

Загалом з пустиря вивезли 110 мішків зі сміттям. Щоб територія довше залишалася чистою, Сергій Балицький планує поставити тут саморобні смітники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 12 Квітня 2017 23:26
МОЛОДЕЦЬ БАЛИЦЬКИЙ!Не словом а ділом!Це він показує своїми справами! і це факт!
Я до Лучанин Показати IP 13 Квітня 2017 08:27
Згідний з вами,Балицький толковий мужик,приходилось з ним працювати,таких людей мало.Його потрібно мером Луцька вибрати,буде толк.
Кастрюлька Показати IP 12 Квітня 2017 23:34
Молодцi хлопцi! Я там нацюцюрника у прошлому роцi на березi повicив, надiюся що прибрали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus