USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.40 10.60

Лучани просять дорожників не залишати знятий асфальт

16 Квітня 2017 17:59
Лучани просять зобов’язати автодор при ремонті дорогі після зняття асфальту закривати ями у 7-денний термін, або ж не знімати настільки завчасно.

Відповідну петицію зареєстрував на сайті єдиної системи місцевих петицій Олександр Римарук.

Як ідеться в петиції, людям зрозуміло, що знятий асфальт - це підготовка для подальшого ремонту дороги. Але завчасно вириті ями, які не закривають протягом тривалого часу, створюють додаткові проблеми для водіїв.

«Не буду розписувати критичний стан доріг міста, оскільки всі вони без виключення потребують ремонту. Їдучи на авто, відчуваєш себе учасником якось гри, результатом якої має бути -потрапляння у найменшу кількість ям. Автодор в даній грі виступає не як помічник, а як наступний рівень-ще важчий. Так от, хто пройшов перший рівень (після зими) і не ремонтував підвіску, попадає на новий рівень де вирвані шматки дороги по всьому місті. Пробачте за відступ, але наболіло», - написав автор.

Тож з метою забезпечення безпеки пішоходів та водіїв, подовження «життя» автомобілів та припинення порушень ПДР, зумовлених критичним станом дороги, автор петиції просить зобов’язати автодорпісля зняття асфальту у 7 денний термін закривати його новим, або ж не знімати настільки завчасно.

За станом на 16 квітня петиція набрала 30 голосів.

Підписати петицію можна ТУТ.

До кінця збору підписав залишилося 12 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus