USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.62 10.77

Лучанка «дарувала погляд» сотнею полотен. ФОТО

20 Березня 2013 18:58
Рівно 100 полотен із зображенням рослин, комах, тварин та птахів презентувала лучанка, псевдонім якої Дана. Відкриття виставки фотографій на полотні «Дарую погляд» відбулося у Палаці культури Луцька 20 березня.











Як повідомила авторка, фотографія для неї − це емоція, фіксація часу, якими хочеться поділитися зі знайомими та близькими людьми.

«Хочеться поділитися своїми емоціями, аби у вас був приємний настрій та в душі панувала весна. Пам’ятайте, що життя яскраве та різноманітне, а я дарую вам свій погляд», − каже Дана.



За словами першого заступника Луцького міського голови Святослава Кравчука, виставка лучанки дасть можливість кожному, хто завітає на відкриття, відчути весну та її майбутню перемогу, насолодитися зображеним на полотні.



Крім того, Святослав Кравчук висловив побажання, аби подібну виставку провести у стінах луцької мерії.

«Взялися вчора цілий день зранку до вечора розміщувати картини, фотороботи. Їх є тут рівно сто разом з титульною сторінкою. Фото на полотні – я думаю, що на Волині ніхто такої виставки не робив», − розповів директор Будинку культури Луцька Юрій Войнаровський.



Керівник фотоклубу «Промінь» Віктор Чухрай зазначив, що стартові фотороботи Дани технічно виконані бездоганно, та додав, що його тішить старанність молодих людей, які не б’ють байдики, а хочуть для себе відкрити щось нове.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
@ Показати IP 20 Березня 2013 20:37
Неймовірно! Дана чудово бачить всю красу життя. Щиро вдячний за такі роботи.
Ната Показати IP 20 Березня 2013 22:07
псевдонім Дана? ЇЇ звати Дана, а прізвище Смоленська, я її знаю. ВН відкоригуйте...
лучанин Показати IP 21 Березня 2013 09:13
Та хай хоч Боярвська,яка різниця?А роботи є досить достойні уваги профі-фотографів.Мабуть,не дешеве задоволення зробити таку виставку,тай проплатити за її розміщення.Удачі автору!
Юрій Показати IP 21 Березня 2013 10:27
ДУже гарно)Таке відчуття як на фотобумазі роздрукували))ото тонкощі))молодець)Подари картинку))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus