USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.75

Лучанам показали незвичайні скульптури. ФОТОРЕПОРТАЖ

20 Березня 2013 08:01
У галереї мистецтв презентували виставку скульптур Богдана Ясинського.

Відкриття виставки скульптури Богдана Ясинського відбулося сьогодні, 19-ого березня, у залі «Галереї мистецтв» ВОНСХУ.

Власні роботи лучанам представив член національної спілки художників України, художник, скульптор Богдан Ясинський, який працює в таких жанрах образотворчого мистецтва як живопис, скульптура, акварель.



Митець розповів, що орієнтується на кращі зразки світового мистецтва та народне мистецтво України, яке є для нього джерелом натхнення.
На експозиції представили такі скульптури як «Материнство», «Плід», «Людина, що встає» та багато інших витворів мистецтва.





Довідково:
Скульптор та художник Богдан Ясинський народився у селі Зелений гай у Львівській області. У 1979 році закінчив Львівський державний інститут прикладного та декоративного мистецтва. Учасник більше 80 виставок різного рівня: обласних, республіканських та зарубіжних, а також учасник багатьох пленерів.
























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Михайло Показати IP 20 Березня 2013 08:44
Шедеври!
зе бест Показати IP 20 Березня 2013 09:36
Дуже сподобалось! Дякую за новину, а автору творів-натхнення і ще творити!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus