USD 41.40 41.80
  • USD 41.40 41.80
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

Лучанам обіцяють агресивний вихід дівчат у купальниках. ФОТО

16 Жовтня 2013 09:34
Родзинкою конкурсу «Міс Принцеса України», який відбудеться у Луцьку, буде вихід конкурсанток у купальниках. Майстер з постановок обіцяє: «Він буде набагато агресивнішим, ніж зазвичай. Такого Луцьк ще не бачив».

Так, з нагоди свята – власного дня народження – бізнесмен та генеральний продюсер конкурсу Олександр Главацький організував зустріч з журналістами у ресторанно-готельному комплексі «Зелений Гай», де зараз проживають і готуються конкурсантки.

У змаганнях беруть участь 17 дівчат із різних куточків України, троє серед яких представлятимуть Луцьк: Аліна Гаврилюк, Юлія Ковальчук та Ілона Рословська.

«Усі дівчата по-своєму красиві і варті перемоги, але Волинь цього року сильна», - запевняє Олексанр Главацький.

Самі волинянки теж очікують хороших результатів. Як розповідають конкурсантки, кожна з них брала участь у схожих змаганнях і має великий досвід, однак «Міс Принцеса України» - це, мовляв, масштабний і серйозний конкурс однаково для всіх, оскільки переможниця представлятиме Україну на «Міс Принцеса Світу 2014» у Чехії.

«Я сподіваюся, як мінімум ввійти в п’ятірку. Суперниці сильні, але сцена все покаже, - говорить лучанка Юлія Ковальчук, - Конкурс краси для мене – це шоу. Я з дитинства мріяла бути на великій сцені».

Зараз дівчата інтенсивно готуються до фіналу. Репетиції займають близько восьми годин щодня: після сніданку та обіду. Учасниці зізнаються, що дуже втомлюються і майже не мають вільного часу. Особливих дієт конкурсантки не дотримуються, харчуються повноцінно, але вживають низькокалорійні продукти.

Про атмосферу в колективі відгукуються по-різному.
«Ми всі товаришуємо між собою, але конкуренція є, і це видно. Ніхто не приходить сюди дружити», - запевняє Юля Ковальчук.

Режисер-постановщик Дмитро Ігнатов зазначає, що труднощі виникають через складні характери дівчат: «Основна проблема – це несумісність краси і вдачі».

Родзинкою конкурсу буде вихід конкурсанток у купальниках. Майстер з постановок обіцяє: «Він буде набагато агресивнішим, ніж зазвичай. Такого Луцьк ще не бачив».







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
барбос Показати IP 16 Жовтня 2013 10:20
Главацький похітливий дядя
Отто Показати IP 16 Жовтня 2013 10:24
Подивишся на представниць від Луцька й розумієш, що шенсів на перемогу немає.
Факт Показати IP 16 Жовтня 2013 10:47
Загадка: Якщо конкурсантка під №14 поклала руку на талію то що зжимає Луцький Віталька?
Александр до Факт Показати IP 16 Жовтня 2013 11:33
Ему нравятся блондинки, и он пытается дотянуться до конкурсанки №7. Сжимает силу воли:))
Цікава Показати IP 16 Жовтня 2013 12:18
А конкурсантки проживають самі чи з главацьким і тому подібними вгодованими кнурами?
Бельбас Показати IP 16 Жовтня 2013 12:31
Цікаво, яких надоїв молока чи приросту живої ваги худоби або яких врожаїв буряків досягли ці дівчата, що їх так фотографують.
Бельбасу Показати IP 16 Жовтня 2013 13:37
Не те вони вміють доіти
сексуальний критик Показати IP 16 Жовтня 2013 14:53
А чому не одружується Главацький? Чи він отримує тілесне задоволення і оргазм від споглядання цих кобилиць, які цинічно демонструють свої стегна? Секс - це натура, взяв у руки і маєш річ. А на другому фото він поклав руку не на талію, а на попу. Це і є внутрішня "культура" людини.
жах Показати IP 16 Жовтня 2013 15:51
"агресивний вихід у купальниках" - це як? на жердині? коли вже зупинять цього похітливого дядька?в час, коли навколо стільки усіляких проблем, біди, вони жирують і розважаються. Краще б на благодійність попрацювали, "принцеси" на чолі з "королем"!
психіатр Показати IP 16 Жовтня 2013 17:48
Хтивий - це той, хто хоче і може. Типу - прийшов, побачив, тр*хнув. Главацький не хтивий, а хворий.
макс Показати IP 16 Жовтня 2013 21:17
Престарілий кнурище, скільки він вже буде казитися, пора до земельки принюхуватися

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus