USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Лучанам даватимуть добро в кредит. ФОТО

15 Лютого 2012 14:47
Мешканцям облцентру в рамках акції «Епідемія доброти» пропонуватимуть взяти у кредит добро. Спеціальні картки поширюватимуть вулицями міста.
Про це йшлося 15 лютого під час зустрічі організаторів акції «Епідемія доброти» із журналістами.
Як розповіла голова обласного осередку громадської організації «Демократичний альянс» Оксана Ільчук, таке дійство у Луцьку відбуватиметься вдруге. Минулого року «вірус доброти» підхопило понад 300 молодих людей.

За словами організаторів, минулоріч перехожі дивувалися, коли до них несподівано підбігала молодь із проханнями, приміром, усміхнутися за цукерку.
«Добро важко роздати, воно весь час повертається», ‒ сказала Оксана Ільчук.
Голова волинського осередку організації «Центр ефективної комунікації» Альона Сидорчук розповіла, що 17 лютого – Міжнародний день спонтанного прояву доброти. Саме у цей день активісти проведуть ряд заходів, спрямованих на поширення вірусу доброти.
Зокрема, як розповів координатор соціальних проектів молодіжної громадської організації «Ми плюс» Ігор Демковський, однією із «місій» активістів буде «Кредит доброти». За його словами, суть кредиту полягає у тому, що волонтери-добродії роздаватимуть картки, на яких буде написано «Зроби гарну справу», «Передай картку далі». Таким чином добро передаватимуть із рук у руки.
Окрім того, заступник голови учнівського парламенту міста Євген Ковальчук розповів про місію «Міст добра». Так, волонтери стоятимуть на мосту, який сполучає проспекти Перемоги та Соборності, та триматимуть у руках плакати із простими та щирими побажаннями. Волонтери переконані, що такі побажання поліпшать настрій лучанам.
Пройти усі 12 «місій добра» можна буде під час акції «Епідемія доброти» 17 лютого. Старт о 14:40 на Театральному майдані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
луцьк Показати IP 15 Лютого 2012 21:27
а що , то за нові лодорі появилися.(на уборку снігу , більше пользи)
Ваня Показати IP 16 Лютого 2012 09:14
Дармоїди, хто їх фінансує. "Поговорить не веником махать". Дійсно зробіть добре діло візьміть і сніг повикидаєте, оце буде ральна робота і доброта.а то говорить про доброту, а не робити нічого для цього пустий звук. Абсурд.Галочка для роботи зроблена, давай далі. Кому це потрібно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus