USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Лучан запрошують відкрити свої «DVERY» у світ кіно. ВІДЕО

24 Березня 2013 09:02
Волинські кінолюбителі можуть позмагатися у конкурсі на найкращу відеороботу та сценарій у рамках молодіжного фестивалю аматорських фільмів DVERY.

Про це розповів під час відеочату на «Волинських Новинах» один із організаторів фестивалю, фронтмен гурту «Ot Vinta» Юрій Журавель.

Фестиваль DVERY має два етапи: конкурс кіносценаріїв та конкурс кіноробіт. Кожен бажаючий може надіслати свій сценарій або фільм на конкурс. Зауважимо, що перемогу у фестивалі вже здобули лучани Олександр Слобода та Світлана Федонюк.
Так, у 2012 році переміг короткометражний фільм Олександра Слободи «Блудний син».

Організатори фестивалю не обмежують учасників у тематиці робіт та зазначають, що рівень поданих кіноробіт із кожним роком росте і виходить за рамки аматорського.

Зокрема Юрій Журавель є співорганізатором цього кінофестивалю. Музикант розповів, що саме він створив назву та емблему, а написання назви «DVERY» з літерою Y у кінці слова йому допоміг відстояти Сашко Положинський.

Також у рамках проведення фестивалю відбудуться майстер-класи професійних сценаристів, операторів, режисерів та акторів, яких запрошує оргкомітет.
Цьогоріч організатори обіцяють спілкування із такими відомими особистостями як Ірма Вітовська, Олег Драч, Володимир Оселедчик, Олександр Лірник, брати Капранови, Михайло Іллєнко, Тарас Хіміч. Такий open-air запланований на 15 червня.



У склад журі також входять зіркові гості: сценарист Станіслав Чернілевський, продюсер Володимир Оселедчик, письменники та видавці брати Капранови, кінодраматург Юрій Сорока, письменниця Оксана Яблонська, актор Остап Ступка, фронтмен гурту «Ot Vinta» Юрій Журавель.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus