USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

Лучан кличуть на безлюдний острів Дніпра

21 Липня 2015 15:22
Ігри за аналогом «Останнього героя» відбудуться у Дніпропетровську.

У середині серпня на одному з безлюдних островів Дніпра відбудуться ігри «WildSummer 2015». Учасники, які потраплять на острів, зіткнуться з труднощами - улаштування побуту, житла, добування вогню стануть їх повсякденними завданнями.

Протягом усього перебування на острові учасники випробовуватимуть свої сили в різних змаганнях та отримуватимуть за перемогу нагороди у вигляді їжі або інших життєвонеобхідних предметів.

Як розповів організатор заходу Денис Білозор, "WilSummer" - це змагальна гра, яка відбувається протягом 8 днів.

- Стартує реаліті-шоу 15 серпня. Організовуємо ми його самі, тому учасники повинні сплатити членський внесок. Ці гроші підуть на закупівлю продуктів і устаткування, витрати на проїзд і страховку, - розповів Денис.

До слова, ігри організовуються вже вдруге. Але цього року організатори обіцяють жорсткіші правила та нові конкурси - наздогнати курку, щоби дізнатися наступне завдання чи зробити річну воду придатною для пиття.

Крім жорстких умов, цього року на учасників чекає справжнє реаліті-шоу – відразу декілька операторів вестимуть зйомку цілодобово і викладати записи в соцмережах, де за учасників проходитиметься голосування.

Наприкінці ігор будуть переможці - хлопець і дівчина. Приз, який дістанеться кращим з кращих, організатори тримають у таємниці.

Наразі, зі слів Дениса, заявки на участь у конкурсі подали близько 115 осіб. Всього очікується близько 300 заявок, з яких організатори відберуть 20. Реєстрація - на сайті WildSummer (http://wildsummer.co/) до 10 серпня. Вік учасників - 18-33 роки.

Відзначимо, що в перший день приїзду багаж учасників перевірятиметься. З собою «вайлдсамери» дозволено взяти каремат, спальник, засоби захисту від комарів і різних комах, аптечку і теплі речі. За учасниками, крім операторів, стежитиме і медик.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Іван Показати IP 21 Липня 2015 17:56
А сєкас там буде?
Анонім до Іван Показати IP 21 Липня 2015 18:23
буде -буде тількі сам секас брати з собою
острів Показати IP 21 Липня 2015 18:43
він там є завжди. бери дівчину приїзди і вперед.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus