USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Легітимність зборів щодо відкликання неугодних «Континіуму» депутатів встановить поліція

1 Серпня 2017 18:05
Наскільки легітимними були збори на Луцькому автозаводі щодо формування так званої «ініціативної групи», яка за гроші збирала підписи за відкликання неугодних «Континіуму» депутатів Луцької міської ради, встановить поліція.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив депутат Олександр Козлюк.

З його слів, під час засідання Луцької міської виборчої комісії він з колегами упродовж кількох годин звертався до членів з проханням перевірити, чи дійсно всі особи, які перебували на перших зборах щодо відкликання депутатів були виборцями міста Луцька та якою була їх кількість. Та й взагалі, наскільки легітимно чи законно було збирати людей на закритому режимному об’єкті з пропускною системою, адже щодо цього є сумніви.

Зі слів колишнього голови фракції БПП «Солідарність» Євгенія Ткачука, який декілька разів був у вищезгаданому приміщенні, на підприємстві закритого типу не могло поміститись 423 особи – зал вміщує близько 250.

«Ми звернулись до членів комісії, аби вони поставили на голосування пропозицію перевірити, чи дійсно дані особи в такій кількості на законних правах перебували одночасно на автозаводі», - пояснив депутат.

Проте, зі слів Олександр Козлюка, члени комісії, яка засідала, упереджено ставляться до депутатів, яких хочуть відкликати.

«Виглядало так, ніби це приватна комісія. Звучали якісь припущення, ніби не допускати нас на засідання. Як це взагалі можливо: видалити депутата з засідання комісії в міській раді. Були палкі звернення, але лише для того, аби дослухались та не порушували закону. Адже по всіх цих питаннях з нашої сторони буде звернення до суду, й комусь за це доведеться відповідати», - підсумував депутат.

Нагадаємо, на кошти олігархічної групи «Континіум» члени обласного осередку БПП «Солідарність» ініціювали відкликання депутатів Луцької міської ради Олександра Козлюка, Євгенія Ткачука, Сергія Були, Аркадія Соломатіна та Костянтина Петрочука. Самі депутати стверджують, що для їх відкликання, відповідно до чинного законодавства, немає жодних підстав, а для сам процес відкликання є спробою БПП «Солідарність» та олігархічної групи «Континіум» захопити владу в місті та приватизувати стратегічні підприємства в Луцьку.

На дані цілі «Континіум», за найбільш скромними оцінками, витратить більше мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
бий конти спасай ошу Показати IP 1 Серпня 2017 21:07
Все починається з моральних принципів Людини : якщо вони в неї Є / бо чим швидше ви 000000 ( *обрані* ; * відкликаючі * ; * обирачі * ) обірвете звязок з цим гріховним повсякденням і минулим - тим краще , а нам перед НИМ від своїх злочинів не відмитись ніколи й нічим / то ж якщо моральні принципи Є , вона стане хорошим депутатом . Якщо НЕМАЄ - найдосконаліша виборча система не допоможе ... Для нас тоді і тепер багатострадальна ненька Україна буде понад усе ... !? ! ! !
Лучанин Показати IP 1 Серпня 2017 21:55
Спочатку перевірте підписи та відео проведення зборів ініціативної групи (багато цікавого взнаєте). сфотографували 80 людей і доплюсували ще 350 заочно. Гроші рулять. Святі зібралися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus