USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Кризові сім’ї отримають від лучан подарунки на Різдво

10 Грудня 2012 16:32
Благодійну допомогу на новорічні та різдвяні свята у межах проекту «Чужих дітей не буває» отримають луцькі кризові сім’ї.

Про це розповів координатор соціальних проектів ВОГО «Ми плюс» Ігор Демковський під час прес-конференції 10 грудня.

За словами Ігоря Демковського, акція «Чужих дітей не буває» відбувається у Луцьку уже вп’яте. Так, у межах проекту щороку родини, які опинилися у складних життєвих обставинах, отримують подарунки у вигляді продуктових наборів та солодощів від небайдужих людей. Таку допомогу отримали вже приблизно 10 тисяч волинян. Організатори акції мають на меті зблизити людей із кризових сімей із тими, хто в змозі допомогти.

Своєю чергою, директор Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан зазначила, що ця акція – чудова нагода показати членам сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, альтернативу взаємовідносин між людьми і подарувати їм «частину тепла і ласки».

А збирати благодійну допомогу уже традиційно будуть волонтери від покупців луцьких торгових мереж «Наш Край», «Там Там», «Колібріс», «Фуршет», «Салют», «Наш» та «Тигрес» з 15 по 18 грудня. За словами Ігоря Демковського, у межах проекту вже з’явилися постійні «клієнти», які бажають допомогти щороку.
Вручення подарунків та продуктових наборів відбудеться 9 січня після різдвяного концерту, організованого вихованцями ВОГО «Ми плюс», для дітей із кризових сімей.

Окрім того, у межах проекту його учасники планують відвідати, зокрема, дітей із Рожищенського притулку для неповнолітніх служби у справах дітей Волинської ОДА та санаторію для батьків і дітей «Дачне». А на другий день Різдва, 8 січня, на Театральному майдані у Луцьку планують влаштувати флеш-моб «Різдвяна колядка».

Варто також зазначити, що проект реалізовується спільно із Луцьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. До реалізації акції долучилися СГО «Молодіжна платформа», Луцький учнівський парламент та служба «Морячок таксі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus