USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Ковельським афганцям дали нове приміщення

18 Жовтня 2012 15:06
Ковельських «афганців» переселили у колишнє пріміщення військового комісаріату. Ветеранів також звільнили від сплати оренди нежитлових приміщень.

Про це повідомили у прес-службі Ковельської міськради.

Відтепер «афганці» матимуть окреме приміщення для своєї діяльності. Музей-спілка ветеранів Афганістану знаходиться по вулиці Грушевського,14.



Так, упродовж багатьох років громадська організація для своєї роботи використовувала приміщення міської ради ветеранів війни, праці і Збройних сил.

З нагоди відкриття музею відбулись урочистості, участь у яких взяли представники влади міста і району, учасники бойових дій, воїни-інтернаціоналісти, мешканці Ковеля та району. Присутні вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до стели пам'яті воїнам-інтернаціоналістам.



Міський голова міста залізничників Олег Кіндер наголосив на тому, що ветерани Афганістану варті значно більшої підтримки. «Їх героїзм і відданість військовому обов’язку варті пошани і наслідування», - зауважив мер. Градоначальник пообіцяв й надалі сприяти діяльності міському осередку спілки ветеранів Афганістану.



Привітав своїх побратимів і керівник громадської організації Микола Савосюк. Він подякував міській та районній владі, а також меценатам за надану підтримку і розуміння. За словами очільника, відтепер воїни-афганці матимуть можливість частіше зустрічатися, спілкуватися, приходити сюди зі своїми проблемами та радощами.



Голова Волинської обласної організація Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Георгій Павлович також вручив медалі ветеранам війни в Афганістані Анатолію Заскальному та Миколі Томащуку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus