USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Ковельському центру соціальної реабілітації - рік. ВІДЕО

10 Грудня 2012 10:22
Річницю своєї діяльності святкує Ковельський центр соціальної реабілітації. Впродовж року центр відвідали вже близько 50-ти ковельських дітей з особливими потребами.

Про це повідомляють у ТЦ «Ковель».

Ковельський центр соціальної реабілітації відвідують понад 30 дітей з різними фізичними вадами. Уваги та індивідуального підходу потребує кожен вихованець соціального закладу. «Наші дітки почали спілкуватися один з одним. Вони знайшли друзів. І вони стали більш відкритими, щирішими. Вони почувають тут себе, як вдома», - розповідає вчитель-реабілітолог Людмила Матвійчук.

У центрі обладнали кімнату фізичної реабілітації та ігровий зал. А про дозвілля дітей можна дізнатися з виставки робіт вихованців центру. За словами однієї з вихованок установи Анни Табунченко, діти займаються малюванням, трудовим навчанням. «Найбільше мені подобається з бісера роботи», - пояснює дівчинка. Інша ж відвідувачка центру та учениця НВК ЗОШ №11-ліцей Софійка Войтюк розповідає, що знайшла тут друзів.

Основними структурними підрозділами соціального закладу є відділення соціально-педагогічної, психологічної та фізичної реабілітації, а також служба соціального патронату. Окрім міської влади, значну підтримку центру надають спонсори та благодійники.

Повний курс реабілітації в центрі пройшли дев'ятеро вихованців. Загалом відвідувачам цього соціального закладу надано майже дві тисячі реабілітаційних послуг. Впродовж року центр відвідували вже близько 50-ти ковельських дітей з особливими потребами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus