USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Ковель: активісти розбили наметове містечко перед будівлею міської ради

7 Травня 2017 23:01
Протест через рештки з місцевого ветсанзаводу відбувається в Ковелі у неділю, незважаючи на дощ. До акції долучилися учасники АТО, повідомляє Район. Ковель.

«Продовження акції протесту. Влада не чує – народ поки що тихенько стукає…», – написав на своїй сторінці у Facebook голова депутатської фракції «УКРОП» у Ковельській міській раді Ігор Пініс.


Зазначимо, у понеділок, 8 травня, о 10-й годині має розпочатися позачергова сесія Ковельської міської ради, на якій депутати будуть розглядатися зміни до бюджету та звернення до Президента України Петра Порошенка, Голови Верховної Ради Андрія Парубія, Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, народних депутатів України Степана Івахіва та Ігоря Гузя щодо збереження, ефективного та раціонального використання національного надбання – українських земель.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, сьогодні безстрокова акція протесту розпочалася у Турійському районі. Причиною перекриття є невдоволення місцевих жителів вивантаженням поблизу села Поворськ 15 КамАЗів мертвих тварин з Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод».

Нагадаємо, через катастрофічну ситуацію на ветсанзаводі мешканці Ковеля та прилеглих сіл також перекривали міжнародну трасу Ковель-Ягодин. Люди скаржилися, що їх дістали бездіяльність та ігнорування влади, постійні відписки, тож єдиний вихід – вийти на протест.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
до нього Показати IP 7 Травня 2017 23:11
Мабуть скажу те що хоче сказати кожен! Якщо ти сам пообіцяв піти у відставку через те що не справишся з проблемою до 24 квітня або ти хотів зробити це шляхом захоронення відходів поблизу міста, у якому сам був мером - не ганьбись, іди у відставку. Нехай інші зроблять те з чим ти впоратись не зміг!
Ковель Показати IP 7 Травня 2017 23:44
Ціль акції скинути Гунчика і Кошарука але аж ніяк вирішити екологічну катастрофу міста... людей використовують як завжди
Вовчок Показати IP 7 Травня 2017 23:50
Біля Турійська є Вовчок, де заснували УПА я думаю і на цей раз внуки своїх дідів захистять свою землю від новітніх загарбників. Турійчани я хочу вами гордитися!!!!!!! Блокуйте усе що бачите з вас хочуть зробити скотомогильник. Захистимо знову свою землю нашим дітям. Не надійтеся на владу і депутатів. Влади у нас не має є му*аки які мають зеківськи поганяйла - депутат, прокурор, Голова ...
Ковелю Показати IP 7 Травня 2017 23:56
Кошарук має сам піти , за власною заявою, то йому не язиком молоти.досить звиздіти
Яросно розмовляючий Показати IP 8 Травня 2017 01:08
3 доби смердюча бомба заповільненої дії лежить на землі. Влада де? Де ветсан та інші служби? Шо за анархія? Хочуть? Буде Ковельський Майдан, але тоді не тільки Кіндер, а й інші будуть втікати.
Водій Показати IP 8 Травня 2017 01:29
МРАЗОТА .Водії чим завинили? слабо завод заблокувати?
волинянин Показати IP 8 Травня 2017 10:14
Десятки років "тліє" проблема ветсанзаводу. Але такого екологічного злочину не було. Не було такої бездіяльності влади і правоохоронців стосовно ситуації на ветсанзаводі. Про проблему не могли не знати проте лише спостерігали. Як сьогодні пояснити людям те що сталось і що мають зробити для вирішення критичної ситуації? Якби люди не повстали проти злочинних дій "бізнесу" та бездіяльності окремих представників владних структур то важко навіть спрогнозувати страшні наслідки для людей та екології. Боріться і поборете "екологічних злочинців"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus