USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Коректувальниця вогню бойовиків ЛНР виїхала жити на Волинь, – ЗМІ

2 Січня 2016 12:00
Коректувальниця вогню бойовиків ЛНР Зуєва Наталія Олександрівна виїхала жити на Волинь, в місто Рожище. Про це пишуть «Донецкие вести».

Жінка, 04.11.1981 року народження, паспортні дані ЕН 930853, мешкала у Первомайську Луганської області і брала участь у коригуванні вогню по українським солдатам, у поширенні пропаганди проти українського народу і Правого Сектора.

На Волині всім розповідає, що виїхала через війну і відношення чоловіка: той її, буцімто, бив.

Водночас, є й інформація про те, що ця жінка вже понад рік живе в Рожищенському районі, найбільш цікаво, що з учасником АТО, який, власне, і привіз її із собою на Волинь. Усі компетентні органи про це знають, не раз проводили з нею бесіди. Але інформація, що вона була коректувальницею вогню, не підтверджується.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
Бармалєй Показати IP 2 Січня 2016 12:13
Тепер би СБУ при допомозі свідомих громадян її знайти і відправити назад в Лугандон посилкою. А то приїхали юди, отримують від держави допомогу, пенсії соцвиплати і гадять тут на форумах. Україна - для тих хто її любить і поважає її закони.
Дуралєй до Бармалєй Показати IP 2 Січня 2016 12:32
«Хто знає про її місцезнаходження, прохання повідомити інформацію у відповідні органи СБУ, Правий сектор, ГО МВС" - ГО МВС - ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ МВС?))) P.S. Так її уже брали компетентні органи, але мабуть це якийсь фейк, бо вона собі нормально біля "кубань" розчихляє з АТОвцем... P.P.S. різного роду сайти-портали - пишіть перевірену інформацію, а то птаха с**ернула, а Ви зразу пишете бомба впала з стратосфери...
1234 Показати IP 2 Січня 2016 12:29
працюе на сир заводі в рожищах
До 123 Показати IP 2 Січня 2016 12:40
Повідоме СБУ
ас Показати IP 2 Січня 2016 13:10
Волинь зробить з сепаратиста людину,а коли в польщу поіде то западенкою стане. Дайте шанс людині...а для кровожерливих в нас цигани є від них більше зарази і біди займайтесь
Анонім до ас Показати IP 2 Січня 2016 14:17
Наталя Зуєва, про це ти розкажеш сім"ям тих, хто загинув від наведеного тобою вогню. Запроданка,згинь. Втопися в сльзах матерів і дітей .
ГанДонім до Анонім Показати IP 2 Січня 2016 14:28
В чому справа? ЇЇ вина доведена в суді, чи у нас уже не діє презумпція невинуватості? Зтули писок, виродку, і не чіпляй ярлики - забув чи забула хто розпочав розвал держави і довів народ до зубожіння?
Анонім до ГанДонім Показати IP 2 Січня 2016 15:03
Ваш Лугандон і почав, коли думав, що заставить всю Україну жити по панятіям, коли ваш Лугандонський судимий обранець продав всю україну кремлівському карлику. Кричали Дамбац кормить Україну. Відділили, чого ж кормитися їдете сюди, чого ж хочете українських пенсій і соцвиплат, чого ж ,запроданці, не тікаєте до Раші, а їдете в ненавидиму вами Україну, з якої тягли соки десятиліттями. Чого вас не годує там, у Донецьку Царьов, Єфремов і Олійник? Тут добре написано УКРАЇНА - ДЛЯ ТИХ, ХТО ЇЇ ЛЮБИТЬ І ПОВАЖАЄ, а не для тих, хто її ненавидить і шкодить. Чого ця шваль донецька не сидить там, куди закликала війну, а приїхала кормитися до тих, чиїх синів убивала. Про неї ходять вісті по багатьох сайтах. Хай наволоч боїться і тремтить. А про суд. Вина Савченко теж недоведена. Чого ж ви, кацапські підгавкувачі не кричите про презумпцію невинуватості Пуцькіну. Весь світ кричить, а ви лайна в роти понабирали
Анонім до Анонім Показати IP 2 Січня 2016 15:31
Бендерівські автомайдани хотіли підкорити людей які думають інакше.
ГанДонім до Анонім Показати IP 2 Січня 2016 16:37
А Ти, як я подивлюсь, людиноненавидець! Чого Ти усіх, сволото, ненавидиш? Щодо "панятій" - то ще невідомо коли більше було "панятій" і авторитаризму - чи при зекові чи при нинішніх владцях - піди зараз і крикни щось проти влади - побачиш де Ти будеш і що з Тобою буде. Це раз. Два - ще три роки тому люди жили більш заможніше, краще, спокійніше, БУВ МИР!!! І не звізди тут, скотиняка, що Лугандон війну розвязав - це не зовсім так... Щодо Царьових І Єфремових і їм подібних - судити усіх пекельним судом, те саме стосується зека, утіна-уйла і їм подібних, але... АЛЕ НЕ СМІЙ, тварино, щось погане говорити про Донбас, бо таки правда - він нас кормив. Коли зараз немає в державі СЕРЙОЗНОГО ПОТУЖНОГО виробництва, то, відповідно, і рівень життя простих українців впав...це правда. І не смій, потворо, не смій говорити що хтось кудись має їхати і відділятись - це явний сепаратизм, а за це є стаття і таких як Ти за такі заклики треба як мінімум "ПЕРЕВИХОВУВАТИ"! Ну і щодо переселенців - невже Ти думаєш, що сюди їдуть від добра? Невже Ти такий недолугий?... Якщо це так - то шкода, дуже шкода... І щодо судів та презумції - ВОНА МАЄ БУТИ ОДНАКОВОЮ ДЛЯ УСІХ БЕЗ ВИНЯТКУ, але потрібно розрізняти, що Надію силою, суки, утримують, а ця особа сюди сама приїхала... А от чого приїхала - мають дати відповідь компетентні органи і вже тоді визначатися з тим чи тремтіти їй чи не тремтіти... Будь добрішим, будь...
Анонім до ГанДонім Показати IP 2 Січня 2016 21:28
Розкажи про презумпцію невинності Матаролам і Гіві, і ще сотням тих , які на камеру калічили наших солдатів і просто тих, хто розмовляв українською в Донбасі, а потім викладали це в ЮТЮБ. Розкажи про презумпцію невинності тим, зто закатував депутата Рибака, розрізавши йому живіт, розкажи тим, хто відрубав руку солдату за те, що на ній був витатуйований тризуб. Що ж ви собаки сепаратистські про закони зеадуєте лише тоді, як вас вас хапаюить за хвіст? Що ж ви про доброту не згадуєте, коли прив"язуєте до стовба жінок, які допомагали українським солдатам.?
ГанДонім до Анонім Показати IP 2 Січня 2016 22:57
Звідки у Тебе стільки злості? Чому Ти уподобляєшся нелюдам Гіві і Моторолі? Чому? Невже важко зрозуміти, що така би*лота є скрізь і усюди і вони, один раз відчувши смак крові, уже ніколи не спиняться - ніколи і їм одна винагорода - пекельні муки... А є й нормальні люди, які хочуть нормального життя, НОРМАЛЬНОГО!!! От лиш тоді, коли згинуть Гіві-Мотороли і такі нелюди - може тоді буде мир і спокій?.. Не можна ненавидіти усіх і уся і горланити, що Ти патріот - ти нелюд швидше...
AС до Анонім Показати IP 2 Січня 2016 18:11
Я не Зуєва. А війна є війна це бардак. Наші війська теж не мандаринами стріляли,теж випадкові жертви були це нормально.Людьми треба залишатись.
Анонімус Показати IP 2 Січня 2016 13:53
"селище міського типу Рожище" - абіда заліта в груді(
ua Показати IP 2 Січня 2016 15:30
чого її не можуть взяти вона працюе на заводі TERRA FOOD м Рожище
Анонім Показати IP 2 Січня 2016 15:54
Параженко їй ще квартірку дасть і під....же.А ви про якесь СБУ.Вони в нас є тількі для кришування контрабасу і щоб жінок в центрі міста лупцювати.
11 Показати IP 2 Січня 2016 23:27
Чого ср...ч влаштували? В оголошенняівказано кого треба про неї повідомити. Повідомили і забули.
я Показати IP 3 Січня 2016 04:18
СБУ ще для того щоб біля озер землю відібрати Слуги народу
олег Показати IP 3 Січня 2016 07:16
спалити як відьму з хатою і усім виводком! ділов-то! спишуть як нещасний випадок
Alex до олег Показати IP 3 Січня 2016 09:47
W sud ii,a potim lyudyam widdajte-na NARODNUJ SUD!
Анонім до олег Показати IP 4 Січня 2016 13:59
Думаєшь вбивають просто так? Ні за такі слова та дії.
Анонім Показати IP 3 Січня 2016 09:35
Будь проклятий наш президент.Тюфяк і ганчірка,що не хоче з терористами розбиратись.А яке ж було новорічне привітання.Прямо ми війну виграли.Шмат лайна і не більше.
ГанДонім до Анонім Показати IP 3 Січня 2016 10:43
Бачили очі що вибирали? - Тепер їжте хоч повилазьте!!!
я Показати IP 3 Січня 2016 09:59
Досить уважно подивитись в очі і стає зрозуміло чого від неї можна чекати Я думаю вона тут не просто пожити приіхала За такими як вона котроль має бути дуже пильний і не тільки поліції Люди будьте уважними ще нічого не закінчено А що робити коли чуєш слова : Добре що вас там убивають ." Зустрічаєшся часто з такою сепаратисткою але все це в Європі Підкажіть бо вважаю що такі люди ще немало біди нам принесуть
Просто Показати IP 4 Січня 2016 13:08
коментар було видалено
Наталі до Просто Показати IP 5 Січня 2016 17:03
А давно вона в Рожищах живе?
Анонім Показати IP 4 Січня 2016 16:50
Може вона воювала проти народу Донбасу і їй так вирішили відомстити.
Анонім до Анонім Показати IP 4 Січня 2016 20:36
Що таке народ Бамбаса? Данбаські національні костюми, донбаські народні казки, донбаська кухня?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus