USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.65 41.90
  • PLN 10.65 10.87

«Коли тебе розуміють, набагато легше жити», - Олена Грінченко

5 Березня 2013 16:14
Волинському обласному відділенню Дитячого фонду України – 25 років.

Срібний ювілей сьогодні, 5 березня, святкує Волинське обласне відділення дитячого фонду України.

На заході були присутні як посадовці, так і служителі церкви. Зі сцени лунали класичні мелодії у виконанні академічного камерного оркестру «Кантабіле» під керівництвом Товія Рівця, а театр танцю «Зорецвіт» дивував усіх присутніх запальними танцями. Дівчата та хлопці у вишиванках вручили духмяний коровай голові Волинської обласної ради Володимиру Войтовичу.





«25 років - це багато, а якщо вимірювати життя – то мало. Були у нас ті, хто хотів, щоб дитячий фонд існував, проте були й недоброзичливці. Я дуже завдячую керівництву області. Володимир Войтович – це книга, з якої я черпаю власні знання. Усі ми тут творимо добро на благо наших маленьких громадян – дітей. І, в залежності від того, як ми вчинимо, так і буде процвітати наша Україна. Коли тебе розуміють, набагато простіше жити. Спасибі всім!», - подякувала усім присутнім голова правління Волинського обласного відділення Дитячого Фонду України Олена Грінченко.
























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus