USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Хлопець, якому закортіло поспівати зі сцени на дитячому святі, «посидить» 3 місяці

21 Листопада 2012 17:53
Молодик, який у Володимирі-Волинському зірвав дитяче свято морозива, отримав три місяці арешту. Варто зауважити, що хлопець був нетверезим.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.

До працівників Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення від 55-річної мешканки міста. Жінка розповіла про те, що невідома особа під час проведення дитячого свята у місцевому парку вчинила хуліганські дії.

Правоохоронці встановили, того дня у місті проводили для дітей свято морозива. Заявниця побачила, як до сцени наблизився молодий хлопець. Він піднявся до ведучого та став вимагати у нього мікрофон, адже, будучи у нетверезому стані, хотів поспівати. Ведучий відмовив, після чого молодик зійшов зі сцени та почав нецензурно лаятися і кидати каміння у бік гостей. Своїми діями він перервав проведення заходу.

Працівники міліції з’ясували, що хуліганські дії у парку вчинив 21-річний місцевий житель. Хлопець перебував на іспитовому терміні за вчинення крадіжки, хоча за місцем проживання характеризується позитивно.

Проти зловмисника було порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Володимир-Волинський міський суд Волинської області вивчив усі матеріали справи та вирішив, що покарання за попередню судимість підсудний повинен понести окремо, а за вчинення хуліганських дій відбути арешт строком у три місяці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
тиць-здиць Показати IP 21 Листопада 2012 18:09
Отак і гинуть таланти. Хоча з камінням він таки трохи переборщив.
правдивий Показати IP 21 Листопада 2012 18:24
ДЕБІЛ!!!! І більшість молоді сьогодні -ДЕГРАДОВАНІ ДЕБІЛИ!!!
Дурдар Показати IP 21 Листопада 2012 22:25
Даремно хлопця наказали. Не законно. Він випив спиртне. Йому,згідно реклами стало весело. І пішов він туди де весело. Проте він вирішив, що тут недостатньо весело. Він вирішив додати веселощів. Ведучий мабуть був на замороженому веселе і незрозумів хлопця. А те, що він у глядачів кидав каміння то це від скучного на святі отупіння,яке вселив в у глядачів ведучий. І цьому хлопцю він наскучив. А що це так, підтверджує ця замітка. Прочитайте її ще раз.
зaгрeб Показати IP 22 Листопада 2012 09:55
Талантище!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus