USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

Волинським бійцям передали ізраїльські міцнефети

22 Липня 2015 08:31
Небайдужі з усього світу допомагають нашим бійцям, забезпечуючи спецзасобами, одягом та медикаментами. Так, днями дуже цінну посилку отримали волинські волонтери від друзів з Ізраїлю. Про це інформує волонтер Наталія Ариванюк в мережі.

"Сьогодні знову свято на нашій вулиці. Отримала від нашої дорогої ізраїльської хунти чергову допомогу! Це - такі потрібні хлопцям міцнефети, які рятують життя солдатам, а також не менш потрібні таблетки для очищення води! Спасибі всім хто допомагає, хто купував тканину, відшивав, всім хто трудився над створенням міцнефет", - йдеться у повідомленні.

Зі слів волонтерів, перша частина міцнефетів вже поїхала до бійців.

Довідково:

Міцнефет — це чохол на каску, використовується в Армії оборони Ізраїлю. Це великий шматок спеціальної маскувальною сітки, який закріплюється на касці. Дуже «розмиває» силует голови бійця, особливо на тлі відкритої місцевості (як пустельній, так і лісовій).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus