USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Із вигуками «ганьба» у ДП «Волиньвугілля» протестують шахтарі. Відео

10 Березня 2020 11:55
10-го березня шахтарі зібралися під будівлею ДП «Волиньвугілля» у Нововолинську на акцію протесту.

Гірники емоційно розмовляють з т.в.о.генерального директора вугільного підприємтсва Володимиром Юрківом та вимагають хорошого обладнання і зарплат, інформує БУГ.

Працівники шахти № 9 та «Бужанська» прийшли під Волиньвугілля, потім відправилися для розмови в актову залу.

Люди обурені. Викрикують «Ганьба» та просять Юрківа писати заяву на звільнення з посади. Розповідають, що на шахтах немає обладнання. Окрім того, незадоволені роботою директора Бужанської та просять і його звільнення.

Трансляція подій наживо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 10 Березня 2020 14:01
Чому не повідомили прізвище директора шахти "Бужанська"?
Ой Показати IP 10 Березня 2020 15:02
Та ні! То гірники по приколу зібрались. У нас же наступив кінець епохи бідності.
Джек Показати IP 11 Березня 2020 22:07
юрків клоуном був, клоуном є і клоуном буде! Ніколи не поважав законів, ніколи не поважав людей, розвалив Держгірпромнагляд у Львові, знищив інспекцію в Червонограді, знищив 9 "НВ" і погодився на цю посаду тільки заради того щоб закрити тих дві нещасні шахтьонки і нагребсти грошиків. А розуму як не мав, так і бачу не має: два слова до купи зв'язати не може!!! Жах, сором і погибель вугільної галузі!!! Якщо такі "інженеришки" сумнівні будуть керувати - вугільній галузі кранти!!! Хлопці, треба гнати в шию обидвох разом з москальом (стоіловським) - це як Лєнін і партія - блізнєци-братья!!! Позорище!!! Невже в нас немає своїх керівників, що нам цих козачків засилають?!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus