USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Івахів та Гунчик не вирішили екологічну катастрофу в Ковелі

29 Липня 2017 14:19
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик та народний обранець Степан Івахів попри дані людям обіцянки так і не вирішують проблеми ветсанзаводу у Ковелі.

Так, на території ковельської філії ветсанзаводу просто неба при температурі плюс тридцять градусів продовжують знаходитись тисячі тонн тваринних решток, йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Люди, які мешкають за 400 метрів від скотомогильника знову б*ють на сполох, прохають приїхати депутатів та місцеву владу і вже нарешті розібратися із проблемою.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЕКОЛОГІЧНЕ ЛИХО У КОВЕЛІ: ЛЮДИ БЕЗ ПИТНОЇ ВОДИ

Щоправда поки допомогти людям мало охочих. Детальніше – у сюжеті.



Як учора повідомлялося, призначений у травні цього року директор Ковельської філії державного підприємства «Укрветсанзавод» Андрій Марченко написав заяву на звільнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 29 Липня 2017 15:26
А хто вирішить смердючу катастрофу у Луцьку???!!!
Свєтік Показати IP 29 Липня 2017 15:40
Гунчик вирішує питання відпочинку "баби" Голованчук! Де ж йому до бідних людей! Треба погуляти!
Громадськість Показати IP 30 Липня 2017 15:27
А деж кошарук і новохатський головні екологи волині що вони зробили для вирішення даної проблеми вониж за це гроші отримують цеж їх пряма робота
ага до Громадськість Показати IP 30 Липня 2017 22:47
ага, ще Кіндера згадайте, який був головним екологом Волині, а тепер мером Ковеля. Які в екологів повноваження? це давно кишенькові служби, які без дозволу начальства нічого реально не можуть зробити. Ну екоінспекція нарахувала ветсанзаводу пару мільйонів штрафів і збитків, і чим це помогло проблемі? ну передали справу до суду, і шо? Поки Гунчик і/або Палиця не дадуть відмашку, проблема не вирішиться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus