USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.00 41.45
  • PLN 10.35 10.53

Юних волинян навчали християнської любові. ВІДЕО

26 Липня 2013 14:22
Таборування з молитвою вкотре відбулося в урочищі Білі Береги поблизу селища Колки Маневицького деканату. Із 16 по 24 липня у Волинській єпархії Української Православної церкви Київського Патріархату діяв православний молодіжний табір. Його організував інспектор з питань місійної діяльності протоієрей Юрій Близнюк, повідомили в єпархії.

Відкрив табір митрополит Луцький і Волинський Михаїл молебнем на початок усякого доброго діла. У настанові до юних учасників табору архіпастир побажав, аби стосунки між ними будувались на повазі, шані та християнській любові, бо у цьому місці вони знайдуть нових друзів. «Коли один одного будете підтримувати, один одному будете допомагати - оце дуже важливо для вашого життя в подальшому», - зауважив високопреосвященний.

Водночас зі спортивними й інтелектуальними іграми, відпочивальники спілкувалися з отцем Юрієм та протоієреєм Віктором Михалевичем на різні богословські теми. Також до ранкових і вечірніх богослужінь долучались місцевий декан протоієрей Андрій Закидальський, протоієрей Борис Григлевич та священик Юрій Крохмаль-Брилевський. З особливою увагою до юних таборян ставилися молоді духівники: священики Назар Бабій, Олег Чвир та Роман Вонсіцький.
Згідно з підсумками таборування, організатори заходу розповіли, що близько 50 осіб відпочили з молитвою. Зі свого боку, отець Юрій закликав молодь не бути байдужою до такого виду заходів. Адже це організовують для них самих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучани Показати IP 26 Липня 2013 14:41
А в таборі російської церкви вчили стріляти.
ника до лучани Показати IP 26 Липня 2013 15:51
Що значить -в русской- може краще почитати історію, і про 1992 р, і чого так сталось, і про думку Єрусалима. Тим паче , і ви Луканин, бачу не українець
лучани до ника Показати IP 26 Липня 2013 17:14
Порівняй... Волиняни стріляли з пневматичної зброї, навчалися карате і змагалися у туризмі під час православного табору «Фаворит», - поінформували у Волинській єпархії Української Православної церкви Московського Патріархату.
Pavel до лучани Показати IP 27 Липня 2013 11:57
А ви як думали? там теж люди нормальні, не тільки лоби об підлогу товкти ж їм.
Лучанин до лучани Показати IP 27 Липня 2013 11:55
В таборі люди відпочивають! Молодь треба зацікавити, і з теперішньою відміною армії я тільки за щоб люди хоч десь вчились стріляти, бо неуків легше захопити, не жийте в ілюзіях безпеки дивіться що твориться на близькому сході і не забувайте історію! Хто не знає минулого той не має майбутнього!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus