USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Янко розповіла про вбиральні й душові кімнати у волинських школах

10 Вересня 2012 17:26
У всіх типових загальноосвітніх закладах краю, де проектом було передбачене облаштування внутрішніх санвузлів, такі вбиральні працюють.

Водночас у понад третині малокомплектних, початкових та деяких інших шкіл Волині внутрішні санвузли ще треба облаштувати.

Про це під час обласної селекторної наради в ОДА 10 вересня повідомила головний санітарний лікар області Наталія Янко.

За словами Янко, ще два роки тому внутрішні санвузли в пристосованих приміщеннях були лише в 55,6% шкіл, де вони мали б працювати. Це 430 загальноосвітніх навчальних заклади. Цього року таких шкіл, де немає внутрішніх вбиралень, залишилося 298, ‒ повідомила медик.

Вона також зауважила, що чи не найбільше уваги питанню облаштування внутрішніх вбиралень у школах приділяє влада Камінь-Каширського району. Тут за останні три роки нові санвузли з’явилися у 25 загальноосвітніх закладах, на черзі ще 8. Янко додала, що схожа ситуація також в Любешівському районі, де внутрішніми туалетами треба облаштувати ще лише 14 шкіл.

Тим часом найгірша ситуація щодо облаштування внутрішніми санвузлами у загальноосвітніх закладах Шацького району, ‒ констатувала Янко. «Та скільки тої зими в Шацькому районі? В Шацьку теї зими й немає, так Володю? (до голови Шацької РДА Володимира Найди, ‒ «ВН») Просто зверніть увагу, шатчуки! Вам і так чорт дітей колише, а ви вже займіться своїм. На холєру ті дороги, та очистка води, якщо діти в кукурудзу бігають!» ‒ звернувся до влади району з цього приводу голова ОДА Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus