USD 41.45 41.78
  • USD 41.45 41.78
  • EUR 41.60 41.90
  • PLN 10.65 10.87

Як у «сусідів» прибирають вулиці. ФОТО

6 Лютого 2013 15:03
Після будь-яких нічних масових святкувань у Кракові, що у сусідній Польщі, сміття з вулиць «магічним» чином зникає ще до світанку.

Про це інформує Вigpicture.ru.



Більшість площ прибирають наступним чином. Кілька осіб з якоюсь подобою величезного фена в руках зганяють дрібне сміття.


Сміття пізніше переміщають в сміттєві контейнери, яких в звичайний час ви зовсім не побачите на площі. Їх викочують з довколишніх дворів, де вони зберігаються днем. У ці ж контейнери скидають все велике сміття і сміття з спустошених урн.




Весь зібраний бруд двірники пакують у мішки і залишають близько урн.

Щоб зібрати ці мішки і спустошити невеликі контейнери, що не вимагають підйомного пристрою, вуличками проїде інший тип сміттєвих машин - ось такі маленькі вантажівки.

У них скидають виставлені мішки із зібраним сміттям і решта бруду, який зустрінеться на шляху. Так-так: машина їде, а прибиральник йде поруч, збираючи все сміття, навіть якщо тут вже стоять мішки після проходу двірника.

Люди, які прибирають на інших вулицях Кракова, - без уніформи. Тобто міська влада залучає для цього крім своїх служб і інші організації.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Сонька Золотая Ручка Показати IP 6 Лютого 2013 15:06
О то- тупо Краков- уборка, как положено! да елки-палки! Ну,неужели, вам, люди- нравится то, что сейчас вокруг происходит?! Давайте встанем, в конце-концов!!!!!!!!!!!!!!!!
лучанка до Сонька Золотая Ручка Показати IP 6 Лютого 2013 18:28
тож вставай,да й йди прибирай,хтось заважає????
не_EXPERT до Сонька Золотая Ручка Показати IP 6 Лютого 2013 18:32
Встанем и пойдем убирать?!
Лучанка до Сонька Золотая Ручка Показати IP 8 Лютого 2013 09:43
В сенсі встанемо??? Не подобається, але що розуміти під цим гаслом?Встати й самим прибирати,щоб мер щасливий був чи що, чи як, чи навіщо самостійно у місті щось робити-є той, кого обирали чому він нічого не робить!!!???
SET Показати IP 6 Лютого 2013 16:26
А наші міські керманичі за останні декілька років вже мабуть річний бюджет м. Ківерці проїздили в Краків на обмін досвідом і щось до Луцька цей досвід ніяк не дійде)))
влада Показати IP 6 Лютого 2013 19:53
а на х.. нада!!!!!!!!!!!
Хвілолог Показати IP 7 Лютого 2013 13:28
Журналісти навчались в журавльовському університеті, який успішно накрився? - "Подоба величезного фена" - це всього-на-всього переносний порохотяг для прибирання вулиць.
ісса ндойє Показати IP 7 Лютого 2013 17:31
Не треба Краків, подивиться на сусідню Білорусь, вулиці - лядя, все відчищено від снігу до бруківки, а У Луцьку як у задрипаному селі ...
Сонька Золотая Ручка Показати IP 7 Лютого 2013 17:48
То и живите в говне...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus