USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Як у Нововолинську мітингували шахтарі. ВІДЕО

4 Лютого 2013 13:38
Нововолинські гірники мітингували в шахтарському місті через незгоду з закриттям місцевих копалень. Мітинг відбувся на центральній площі Нововолинська 2 лютого.

Про це йдеться на Нововолинському інформаційному порталі

Перед шахтарями виступали голови профспілок нововолинських та червоноградської шахт, народний депутат України Євген Мельник, міський голова Віктор Сапожніков. Всі закликали поки не вдаватись до радикальних дій, не страйкувати, продовжувати працювати. Міський голова пообіцяв що у 2013 році жодна із діючих шахт у Нововолинську закрита не буде.
На мітингу було приблизно п'ятсот чоловік. Захід тривав майже годину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олежик Показати IP 4 Лютого 2013 19:26
Шановні трудяги! Беріть вила і гайда до міської ради... Від того що ви пропрацюєте на день більше чи менше нічого не зміниться!!! Коли сила влади нічого не варта, тоді потрібно застосовувати владу сили !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus