USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

Як у Ковелі Масницю святкували. ФОТО

18 Березня 2013 10:53
Духовно-мистецьке дійство «Весела Масляна» та сільськогосподарський ярмарок відбулись у Ковелі 16-ого березня.

Про це повідомляє офіційний сайт Ковельської міської ради.

Так, ярмарок розпочався уже з дев’ятої ранку. Його учасники пропонували ковельчанам різноманітну продукцію: солодощі, овочі, мед, хлібобулочні вироби.



На проводи зими та на зустріч із весною приходили цілими сім’ями. Усі бажаючі мали змогу взяти участь у конкурсах, іграх, розвагах та подивитись концерт. На сцені виступали творчі колективи Ковеля та Ковельського району, а також духовні хори.



Вітали присутніх міський голова Олег Кіндер та голова Ковельської райдержадміністрації Сергій Матяшук, помічник народного депутата України Степана Івахіва Наталія Маленицька. Поздоровити ковельчан зі святом прибув і єпископ Володимир-Волинський і Ковельський Володимир. Під час свята звучали побажання і від ініціатора свята - Благочинного Ковеля УПЦ протоієрея Володимира Ровінського. Усі побажали учасникам свята гарного настрою, теплого спілкування, смачних млинців та запевнили, що святкування Масниці у Ковелі стане доброю традицією й надалі.



Поки тривав ярмарок та концертна програма господині смажили млинці для гостей просто неба. для чого обладнали імпровізовану кухню. Тож на власні очі можна було спостерігати, як готуються млинці з сиром, маком, варенням, присутніх частували пиріжками та гарячим чаєм. Смачними стравами гостей Масляної пригощали безкоштовно.



Ініціаторами та організаторами «Веселої масляної» виступила Українська Православна Церква та молодіжна громадська організація «Ф.О.М. А.». Захід відбувся за підтримки Ковельської міської ради та Ковельської райдержадміністрації.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus