USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Гроші від «Ночі в Луцькому замку» дали жертвам обвалу

24 Червня 2012 11:13
Батько президента благодійного фонду «Новий Луцьк» Петро Палиця та директор фонду Ніна Тарасенко, як і обіцяли, передали власникам зруйнованих квартир на Рівненській, 109 банківські картки з коштами, вирученими від продажів квитків на інтеркультурну феєрію «Ніч у Луцькому замку».
При цьому доброчинці вкотре висловили співчуття постраждалим мешканцям і підкреслили, що допомога людям є основним завданням фонду Ігоря Палиці, - повідомляє Волинський інформаційний портал.
Петро Палиця повідомив, що загалом на «Ночі в Луцькому замку» зібрали 231 194 гривні, які розподілили між вісьмома власниками зруйнованих квартир. Тобто кожен із них отримав по 28 899 гривень. Окрім того, ще в день трагедії, 10 червня, сім'ям загиблих мешканців Фонд надав допомогу по 10 тисяч гривень.
Майже усі власники зруйнованих квартир за постійну допомогу висловлювали вдячність. Так, наприклад, Наталія Іваненко, яка є лише власником квартири, а проживають у ній її донька із зятем та двома дітьми, подякували нардепу-лучанину Ігорю Палиці та його команді, бо зараз для родини не зайвою є кожна кожна копійка. Також висловила жінка вдячність за те, що вони відправили дітей на відпочинок в Одесу.
З болем Наталія Іваненко згадує той злощасний ранок, адже саме її донька -з-поміж постраждалих. Під час обвалу вона, живучи на третьому поверсі, опинилася на другому. Жінка отримала після трагедії настільки сильний шок, що й досі не виходить на вулицю. Також Наталія Іваненко висловила сподівання, що і губернатор Волині Борис Клімчук, і міський голова Микола Романюк дотримаються свого слова та дадуть постраждалим обіцяні квартири.
До речі, під час вручення коштів трапилася і словесна перепалка.
Один із чоловіків, який прийшов за грішми, у доволі грубій формі висловився із приводу цієї допомоги. Мовляв, фонд всього-на-всього працює на рейтинг його очільника напередодні виборів. На це Петро Палиця, звертаючись до чоловіка, зауважив, що коли кошти людині не потрібні, то вона може встати і піти, бо ніхто силоміць грошей брати не змушує. Проте на цьому інцидент й вичерпався: від допомоги нібито лишень заради піару чоловік таки не відмовився.
Усі ж інші присутні у залі мешканці обвалених квартир будинку на Рівненській, 109 за таку значну фінансову допомогу благодійному фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» були надзвичайно вдячні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
D Показати IP 24 Червня 2012 13:47
Халява прийди!
Romanse до D Показати IP 24 Червня 2012 21:38
Нащо Ви це пишете п1д кожним пов1домленням???
НЕбайдужа Показати IP 24 Червня 2012 20:14
Нехай ліпше подякують простим лучанам які купляли квитки
Romanse Показати IP 24 Червня 2012 21:46
Ну давайте. На рахунок 1, 2, 3 - починаемо злорадствувати i обсирати!!! Бо в когось же з'явилось 30 тисяч, а в когось нi...
Небайдужий Показати IP 24 Червня 2012 22:06
нема за що дякувати ,простих людей було мало. А бажаючих попасти було стільки ж як у замку.
Подяка Показати IP 27 Червня 2012 01:19
Ми сім’я, одна з восьми зруйнованих квартир, дуже вдячні усім людям, які приймали участь, за суттєву допомогу. Для нас кожна копійка дуже важлива. Ми щиро дякуємо засновнику благодійного фонду «Новий Луцьк» Ігорю Палиці за підтримку і за конкретну допомогу на ділі. Надіємося, що міська влада дотримається свого слова за обіцяні квартири і одноразову грошову допомогу, яку обіцяли потерпілим жильцям ще до кінця минулого тижня надати, але, по невідомим причинам, так постраждалі її не отримали і не побачили. Потерпілим сказали терміново написати заяви на ім’я голови міськвиконкому Миколи Романюка про одноразову грошову допомогу і пообіцяли до кінця тижня, до 22 червня її надати. Проте, вже 27 червня, а віз і нині там. НІХТО ЦІЄЇ ГРОШОВОЇ ДОПОМОГИ НЕ ОТРИМАВ. Велике прохання, шановна наша міська влада, не лише обіцяйте, але і виконуйте обіцянки. Будь ласка, турбуйтеся про потерпілі сім’ї, адже половина з цих людей, пенсіонери і на свою мізерну пенсію, нажаль, ми не зможемо прожити і вийти з цієї страшної біди і трагедії. Ми просимо, будьте взірцем і потурбуйтеся про наші зруйновані квартири та знищене і втрачене майно. Шановна влада, ми надіємося на ваше співчуття і людяність, що ви виконаєте своє слово і надасте квартири для восьми повністю зруйнованих квартир і грошову допомогу за наше знищене майно, яку ви пообіцяли надати ще на минулому тижні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus