USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Горохівській музичній школі подарували сучасну апаратуру

27 Квітня 2018 21:47
Днями Горохівська музична школа відсвяткувала 60-річний ювілей. На свято завітали представники горохівського осередку політичної партії «Українське об'єднання патріотів - УКРОП» Олександр Вольчинський та Людмила Марадевич, а також депутат районної ради від УКРОПу Роман Вольчинський. Вони презентували проект, який був втілений із Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом», у рамках якого було придбано нове музичне обладнання для цього навчального закладу.

Як повідомляє прес-служба волинського УКРОПу, за 60 років діяльності Горохівську музичну школу завершили понад 1000 випускників. Серед них, багато тих, для кого музика стала професією: композитори, музиканти, артисти оркестрів та військових ансамблів. Заступник директора Марія Лотвін зазначила, що музична школа давно перетворилася на головний осередок культури в районі.

«Уже багато років ми влаштовуємо виїзні концерти, арт-проекти та акції, залучаючи все більше й більше дітей. Усього в школі навчається 180 учнів. Але якісної і, головне, своєї апаратури у нас ніколи не було. Упродовж багатьох років через відсутність власних мікрофонів викладачі музичної школи змушені були позичати музичне обладнання у Будинку культури. Подарунок від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» допоможе дітям розкрити власний потенціал, спонукатиме їх до втілення творчих ідей та планів», - зазначила Марія Лотвін.

Укропівець Роман Вольчинський висловив сподівання, що завдяки новій апаратурі вихованці зможуть краще виступати, вправлятися в майстерності і досягнуть нових творчих злетів.

«Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» сприяє розвитку творчих здібностей обдарованої молоді, допомагає реалізовувати творчий потенціал учнів. Вихованці Горохівської музичної школи, попри юний вік, демонструють високу виконавську майстерність та любов до справи, якою займаються. Ми сподіваємося, що нова музична апаратура надихне їх на нові звершення і перемоги», - підсумував Роман Вольчинський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus