USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.75

Головне: не втрачати надію, - кажуть підприємці

28 Серпня 2013 21:29
На Волині, де кількість вільних робочих місць для працевлаштування за наймом обмежена, підприємництво і самозайнятість незабаром можуть стати єдиним засобом для виживання. Особливо це актуально у селі. На цьому наголошували під час виїзного прес-туру працівники районних центрів зайнятості.
Одним із позитивних прикладів цього є відкриття власної справи Любові Юрко, яка зараз, завдяки своєму підприємницькому хисту та допомоги від служби зайнятості, є власницею підприємства із виробництва вапна і гіпсових сумішей.
Пані Любов відкрила власну справу після отримання одноразової виплати допомоги по безробіттю. З 2010 року, займаючись цією справою, вона забезпечила роботою четверо осіб, а мешканці Ковельського й сусідніх районів тепер мають, де швидко і дешевше придбати будівельні матеріали. До речі, підприємець Любов Юрко є претендентом на відшкодування єдиного соціального внеску із Фонду загальнообов’язкового соціального страхування України на випадок безробіття, як роботодавець, яка працевлаштовує на нові робочі місця соціально вразливі категорії безробітних. Підприємець є активним партнером Ковельського міськрайонного центру зайнятості.
«Я, започатковуючи власну справу, зіштовхнулась із масою перепон, проте, не варто занепадати духом, треба долати перешкоди та йти вперед, безвихідних ситуацій – не буває», – зазначила Любов Юрко.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Знаю Показати IP 28 Серпня 2013 22:27
Довіри до таких ПП мало. Мусить хтось стояти і гавкати на наших же працівників. Ті, відчувши послаблення контролю, гонять кількість (собі зарплату) , при цьому зовсім не слідкують за якістью продукції, що ж самі і виробляють. Наші можуть працювати без нагайки тількидесь за кордоном.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus