USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.55 41.85
  • PLN 10.50 10.65

Голова Прилуцької сільради ігнорує ідею відновлення озер

20 Березня 2018 13:36
Попри виділені кошти, голова Прилуцької сільської ради Валентин Арчибасов проігнорував ініціативу відновлення п’яти озер.

Як розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини депутат Волиньради, член фракції «УКРОП» Олександр Омельчук, він ініціював виділення 150 тисяч гривень з коштів вільних залишків Прилуцькій сільській раді на відновлення плеяди з п’яти озер, щоб розчистити джерела та наповнити водою озера. Місцеві жителі змогли б у такому разі оздоровлюватися влітку, рибалити, культурно проводити дозвілля.

Втім, як зауважив депутат, голова Прилуцької сільради Арчибасов вкотре продемонстрував свою безініціативність і протягом місяця не спромігся відвезти лист в облдержадміністрацію начальнику управління екології та природних ресурсів Дмитру Новохатському, аби розпочати процес відновлення джерел.

«Голова сільради просто відмовився від пропозиції відновлення водойм», - каже Омельчук.

Нагадаємо, Валентин Арчибасов наполегливо блокує процес об’єднання сільради з Луцьком, накладаючи вето на рішення депутатів сільської ради. Своєю чергою, з 1 червня сміття з Прилуцького не можна буде вивозити на міський полігон твердих побутових відходів у селі Брище, тож може гостро постати питання вивезення відходів. Зі слів депутата, місцеві жителі готові у разі не вирішення цього питання нести сміття додому до сільського голови, щоб показати його «сміттєвий» рівень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
еколог Показати IP 20 Березня 2018 21:07
Якщо у сільради є депутат в облраді, то напевне він повинен би пролобіювати це питання, допомогти громаді (не сільскому голові, а ГРОМАДІ). Але ж писати і поширювати легше :)
? до еколог Показати IP 21 Березня 2018 11:24
Арчі, то ти ???
Село до еколог Показати IP 20 Березня 2018 22:17
Сьогодні діє програма 50/50, половину дає обласний бюджет,другу половину сільська рада. Депутати під час сесії затверджують ,а голова підписує це рішення. Голова проти, і плював він на громаду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus