USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

«Гастролер» у позиченій військовій формі викрав гроші з Луцького замку

7 Вересня 2016 12:50
Патрульні затримали крадія «по гарячих слідах». Згодом з'ясувалося, що напередодні молодик скоїв ще низку крадіжок в різних містах, зокрема, викрав гроші з музею замку Любарта у Луцьку.

Учора, 6 вересня, близько 20 години патрульні прибули на виклик на проспект Соборності, де виник конфлікт між відвідувачами інтернет-клубу. На місці група осіб вказала інспекторам на хлопця, який, з їхніх слів, вчинив крадіжку.

Про це повідомили у прес-службі луцьких патрульних у фейсбуці.

У результаті спілкування з патрульними той зізнався, що вчинив крадіжку грошових коштів з музею Луцького Замку, а перед тим викрадав планшет у місті Чернівці.

До Луцька він прибув кілька днів тому з Івано-Франківської області, позичив у знайомого військову форму, познайомився з представниками громадськості, увійшов в довіру та проводив з ними час.

Патрульні встановили, що раніше 21-річний порушник уже відбував покарання за статтею 185 Кримінального кодексу (крадіжка): першого разу відсидів за гратами 2 місяці, другого – 2 роки.

Яке покарання чекає його цього разу – встановить слідство.

До слова, військовослужбовців та демобілізованих, які брали участь в АТО, обурює використання форми ЗСУ шахраями. Так, у Львові боєць АТО роздягнув цигана, який жебракував у формі ЗСУ. ВІДЕО 18+

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Йося Показати IP 7 Вересня 2016 13:11
Він обісцявся - чи що ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus