USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Збирають гроші для хворих малят. ФОТО

6 Травня 2012 16:11
У Луцьку відбувається фінал VII благодійної акції «Серце до серця». Він розпочався сьогодні, 6 травня, парадом волонтерів, наразі триває розважально-концертна програма, що має завершитися о 22.00.


Як повідомила регіональний представник Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» Оксана Лойко, цього року акція розпочалася 16 квітня та триває до 6 травня. Як і торік, у межах акції «Серце до серця» волонтери збирають кошти для придбання інсулінових помп для дітей хворих на цукровий діабет. В 2011 на ці потреби на Волині було зібрано майже 126 тисяч гривень.


Традиційно благочинна акція завершується фінальним концертом з елементами розважальної програми у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. Усі заходи спрямовані на привернення уваги громадськості до теми благодійництва та волонтерства.


Розпочався фінал акції «Серце до Серця» парадом волонтерів. Колона людей, які щодня творять добро, вирушила від головного корпусу Волинського національного університету імені Лесі Українки проспектом Волі, Театральним майданом, вулицями Кривий Вал та Глушець до входу у центральний парк культури та відпочинку імені Лесі Українки. Саме тут триває розважально-концертна програма.


У її програмі виступи Школи раннього інтелектуального розвитку «Світлинка», вихованців молодіжного центру творчого розвитку особистості «Територія щастя» благодійного фонду «Добра новина», Волинської обласної громадської організації «Ми плюс», креативне виконання сучасних пісень, виступ танцювального гурту «Styles», гурту танцювально-бойового мистецтва капоейро, музичних гуртів «Ріплей», «Ювелір», «DoubleFlash», «Sound of the rain», DJ-парад, показові виступи з велотріалу та скейтбордингу.


За словами організаторів, родзинка відзначення цьогорічного фіналу - розваги для молоді: «Мафія», «Графіті», «Малюнок на тканині» та «Іпровіз за гроші».

Оксана Лойко також додала, що благодійна акція зі збору коштів для закупівлі медичного обладнання, призначеного для лікування хворих дітей втілюється Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця» в усіх регіонах України з 2006 року.


Довідково:
За даними Міністерства охорони здоров’я України в Україні 1,1 мільйонів осіб хворі на цукровий діабет, з них – 9000 дітей. При цьому щороку кількість уражених цією хворобою в Україні зростає на 5%. Згідно з дослідженням угорських вчених, кількість дітей-діабетиків у світі за 10 років подвоїться. На їхню думку, найбільше хворих буде у країнах Центральної та Східної Європи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus