USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.40
  • PLN 10.35 10.50

Діти і надалі відпочиватимуть у Буковелі за підтримки Фонду «Тільки разом»

3 Лютого 2017 23:15
Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» і надалі буде забезпечувати безкоштовним відпочинком дітей в таборі «Артек-Буковель», не зважаючи на «апетити» держави щодо розважального комплексу.

Про це голова Волинської обласної ради Ігор Палиця заявив під час спілкування з журналістами в прямому ефірі телеканалу «Нова Волинь».

Так, журналіст Андрій Лучик поцікавився, чи планує Фонд і надалі відправляти на безкоштовний відпочинок дітей в Буковель. Адже, відповідно до інформації ЗМІ, даний комплекс перебуває в заставі «ПриватБанку», який нещодавно націоналізували.

ЧИТАТИ ЩЕ: «НЕ ВСЕ СОЛОДКО БУДЕ ТИМ, ХТО НАЦІОНАЛІЗУВАВ «ПРИВАТБАНК», – ІГОР ПАЛИЦЯ

На це Ігор Петрович відповів, що юні волиняни і надалі матимуть можливість з користю проводити час в Буковелі.

«Фонд буде продовжувати відправляти дітей в Буковель. Держава трохи помилилась – вона не володіє тим, чим хотіла б володіти», - заявив Ігор Петрович та додав, що жодного стосунку до «ПриватБанку» він не має і не був його акціонером.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus