USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

Фіскали вшанували волинянина, який боронив економічну безпеку на сході

24 Липня 2015 11:06
Підполковника податкової міліції Олександра Попка колеги зустріли словами вдячності та цінним подарунком. З нагоди успішного завершення служби на контрольних пунктах в'їзду/виїзду лінії тимчасового розмежування на сході країни працівники органів ДФС Волині подарували своєму колезі iPad.

Про це повідомили у прес-службу ГУ ДФС у Волинській області

Протягом трьох місяців несення служби на контрольних пунктах в”їзду/виїзду, що безпосередньо межують з зоною проведення АТО, працівник податкової міліції Волині Олександр Попко перешкоджав проникненню контрабанди та нелегальних товарів як на українську територію, так і на тимчасово непідконтрольні райони Донецької та Луганської областей.

«Ми знаємо Олександра Володимировича як гарного і відповідального фахівця своєї справи, оскільки в лавах податкової міліції він служить з 2002 року. Але, коли це стало потрібно, добровільно прийняв складне рішення – далеко від дому та сім’ї стати на захист економічних інтересів держави. Тому від імені нашого колективу висловлюю щиру вдячність Олександру Попку за його відповідальну життєву позицію, справжній патріотизм та професіоналізм у захисті економічних інтересів держави», - звернуся до учасників зустрічі начальник Головного управління ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

До речі, після ротації Олександр Попко ще деякий час передавав досвід і вміння, набуті в умовах, наближених до воєнних дій, тим, хто замінив його на посту. А після заслуженої відпустки підполковник податкової міліції Олександр Попко повернеться до виконання свої службових обов’язків у лавах податкової міліції Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Іван Показати IP 24 Липня 2015 12:09
а баран де?
Луцьк Показати IP 24 Липня 2015 19:23
А ЧОМУ В ЗАЛІ ЛИШЕ ПОДАТКОВІ ПОЛІЦІЯНТИ? ІНСПЕКЦІЯНТИ НЕ ПОВАЖАЮТЬ ГЕРОЇВ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus