USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Фірма «штампувала» «липові» бланки для держпосвідчень

9 Липня 2012 14:41
Міжрегіональну банду, яка виготовляла та збувала на Київщині підроблені посвідчення правоохоронних та владних органів України, викрили працівники СБУ. Бланки та печатки для «липових» документів «штампувала» Луцька фірма.

Про це повідомляють у прес-службі СБ України.

Працівники СБУ затримали у центрі столиці «на гарячому» організатора незаконного бізнесу та його спільника під час спроби продати фальшиве посвідчення за 1500 доларів США.

У результаті обшуків у офісі комерційної структури вилучили 5 підроблених службових посвідчень, печатки та електронні носії зі зразками печаток та вкладишів для посвідчень державних установ міського і державного рівнів.

Згідно з висновками спеціалістів Українського науково-дослідницького інституту спеціальної техніки та судової експертизи СБ України, вилучені посвідчення не відповідають встановленому зразку бланків, відбитки печаток в посвідченнях нанесені за допомогою друкарської форми високого тиску ‒ кліше.

Правоохоронці встановили, що бланки для посвідчень та печатки члени угруповання виготовляли у приміщенні приватної поліграфічної фірми у Луцьку.

За матеріалами СБУ міліція щодо двох затриманих осіб порушила кримінальну справу за частиною 3 статті 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) Кримінального кодексу України. Затриманих утримують під вартою. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
сбу Показати IP 10 Липня 2012 13:03
А був Сірьожа розумний хлопець і в нас трохи служив

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus