USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

Фірма Мартиняка за шахрайською схемою наживається на лучанах?

23 Серпня 2017 13:07
Жителі будинку, що на вулиці Кривоноса у Луцьку, впродовж семи років платять за електроенергію за завищеними тарифами. Причиною цьому став той факт, що мешканці розраховуються за світло з підприємством ТЗОВ «Джерела», яке є балансоутримувачем будинку. А вже «Джерела» розраховуються з ПАТ «Волиньобленерго».

Жодних договорів підприємство ні з жителями будинку, ні з ОСББ не мають. Мешканці хочуть перейти на баланс «Волиньобленерго» і платити за державними тарифами, а не захмарними, які придумали собі підприємливі забудовники, йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Жителі будинку номер 23, що на вулиці Кривоноса, обурені. Кілька днів тому ввечері у під’їздах з’явилось повідомлення, що у всьому будинку відключать електропостачання. Люди переконані, що у зв’язку з державними вихідними без благ цивілізації їх залишать на весь тиждень.

На офіційному сайті «Волиньобленерго» у списку планових відключень електропостачання будинку на Кривоноса, 23 немає. Отож, відключають самовільно, припускають мешканці. Люди в цьому будинку платять за світло за комерційними тарифами – тими, які їм встановило ТЗОВ «Джерела».

Пані Наталя бідкається. Договору з ТзОВ «Джерела» на електроенергію жоден мешканець не має. За якими тарифами їм нараховують світло - невідомо. А тому і субсидію жителі будинку оформити не мають як.
Для того аби дізнатись, чи будуть жителі на Кривоноса в День Незалежності зі світлом, журналісти попрямували до офісу підприємства. Їм охорона установи повідомила, що директора Олега Паламарчука немає на місці і коли з’явиться - невідомо. Лише надвечір вдалося поспілкуватися з ним телефоном.

Він запевнив, що мешканці вищезгаданого будинку на День Незалежності будуть зі світлом. Однак про заміну лічильників, яка так необхідна аби будинок перейшов на баланс обленерго, говорити не захотів. Відповідає лише на письмові запити.

До слова, власником товариства з обмеженою відповідальністю «Джерела» є народний депутат України Сергій Мартиняк. Мешканці будинку вбачають у діяльності забудовника «Джерела» елементи шахрайства. Адже люди, які купують тут квартири, переконані, що з електропостачанням, сантехнікою, водою тут все добре, а коли доходить до діла – з’являються ось такі неприємні сюрпризи.

У «Волиньобленерго» брати на баланс будинок не хочуть на підставі того, що тут ще 10 років тому встановлені лічильники російського виробництва. Мовляв, обленерго такі обслуговувати не може. Лише після заміни лічильників окремо з кожним мешканцем можна укласти договір. Про це журналістам розповів у телефонній розмові директор ОСББ. Тому знову питання впирається в кошти. Мешканці повинні замінити лічильники, однак за свої кошти вони цього робити не хочуть, а від забудовника добитися правди не можуть роками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
скептик Показати IP 23 Серпня 2017 13:52
от вам один із "АРГУМЕНТІВ" для купівлі нової квартири від забудовника. обслуговування такої квартири обійдеться дорожче в декілька раз. є і інші "сюрпризи" від забудовників
опа Показати IP 23 Серпня 2017 16:09
Є нормальні забудовники і не всі такі г*внюки як мАРТИНЯК!!!
скептик до опа Показати IP 23 Серпня 2017 17:51
є ще гірші, а от нормальних можна на пальцях однієї руки порахувати
Житель ЖК "Коста Бра Показати IP 23 Серпня 2017 17:26
Який депутат, таке й підприємство - ТОВ "Джерела" ! Головне ЗБАГАТИТИСЬ, а яким чином - це до лямпочки! За спожиту електроенергію Мартинякові потрібно, власникам квартир, сплачувати майже вдвічі більше ніж встановлено НКРЕ. Мартинякові Джерела НЕ ПЛАТЯТЬ щомісячну плату за утримання квартир, які успішно здані в оренду, а це 20-30 квартир (не продані) в будинку!!! В той час, власники квартир за свої кошти утримують будинок який фактично належить Джерелам!!! Висновок один, а якщо шукаєте надійного забудовника - не вагаючись біжить до Мартиняка!!!
скептик до Житель ЖК "Коста Бра Показати IP 23 Серпня 2017 17:53
от-от !!!!! власник житла - ДЖЕРЕЛА, а не той, хто заплатив гроші. це кидалово чистої води.
67 Показати IP 23 Серпня 2017 19:35
"Мешканці повинні замінити лічильники, однак за свої кошти вони цього робити не хочуть, а від забудовника добитися правди не можуть роками." Банальная истина - скупой дважды платит.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus