USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.55 10.75

«Фіолет» запалюватиме серця на «Княжому» фестивалі

25 Липня 2017 11:03
Гурт «Фіолет» запалюватиме серця відвідувачів витупить на фестивалі стародавнього духу «Княжий», який відбудеться у Володимирі-Волинському 19-20 серпня.

Гурт «Фіолет» відомий не лише на Волині та Рівненщині, а добре знаний по всій Україні. Нагадаємо, «Фіолет» гідно представив Волинь на вокальному конкурсі «Х-Фактор». Вокаліст та лідер колективу, уродженець міста Дубно - Сергій «Колос» Мартинюк свого часу переїхав з Луцька, де колектив був заснований, до Києва. Саме в столиці України зараз гурт продовжує активно будувати кар’єру та збирати декількатисячні зали шанувальників.

Нагадуємо, до фестивалю, що відбудеться у парку села Заріччя, на території стародавнього міста Володимир-Волинський, залишилося трохи більше чотирьох тижнів.

Такий захід відбудеться вперше у Володимирі-Волинському з ініціативи Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя».

Організатори обіцяють, що захід здивує неймовірними видовищами: вогняним та кінним шоу, демонстраційними показами мод часу княжої доби, екскурсіями містом, плаванням на каяках (невеликих довгих човниках), літературною сценою, декількома фотозонами, безкоштовним вільним Wi-Fi, дитячим «містечком» та іншим цікавими ідеями, які підготували для гостей заходу організатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus