USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Емоції та інтриги луцьких баскетболістів у Харкові: як «Laviss» підкорив турнір

12 Квітня 2016 18:45
Справжню бойову і напрочуд емоційну гру показали лучани на фіналі турніру Winter Basket Battle 3x3, який відбувся у Харкові. Баскетбольна команда «Laviss» перемогла суперників і виборола перше місце турніру.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини гравець «Laviss» Максим Дейна прокоментував перемогу та поділився емоціями від гри:

«Хороша, емоційна і бойова гра вийшла з командою "No excuses", у складі якої був гравець команди Суперліги "Інфіз", Антон Мусієнко. Цю гру ми виграли з рахунком 8-6», - розповідає Максим.

Нагадаємо, турнір Winter Basket Battle 3x3, який започаткувала Федерація баскетболу України, складався з відбіркових етапів. Вони відбулися у Запоріжжі, Миколаєві, Житомирі, Рівному, Ужгороді та інших містах України. До слова, луцька команда «Laviss» у Рівному теж не залишилася без перемоги, виборовши 2 місце.

Тим часом, фінал турніру, запевняють гравці луцької команди, був наповнений інтригами і емоціями.

Обласний центр Волині на фіналі у Харкові представляло дві команди: «Laviss» (категорія – юнаки до 18 років) та Оg-shop.in.ua (старша категорія)

У складі команди «Laviss» зіграли: Максим Дейна, Павло Масицький, Володимир Жартун, Мисковець Іван.

У команді Оg-shop.in.ua боролися Юрій Поляков, Ілля Бедлінський, Володимир Коцько, Віктор Поліщук.

В фіналі турніру Оg-shop.in.ua поступився команді Фонд Олександра Фельдма. Третє місце посіла команда «Діти» з Полтави.

В категорії «юнаки», 3 місце посіла команда «No excuses», у фіналі «Hups» поступився команді «Laviss». Відтак, лучани привезли з Харкова впевнену перемогу.

Поєдинок став найінтригуючим серед фіналів турніру, - йдеться на сайті ФБУ. Не зважаючи на те, що команда Hups вигравала 14-9 за 35 секунд до кінця матчу, суперники не відступали і їм вдалося на останній секунді перевести матч в овер-тайм. В додатковому таймі «Laviss» переміг.

«З командою Hups ми грали в груповому етапі і дуже легко перемогли їх, а от в фіналі розслабилися. Думали, що буде легко. Однак переломним моментом в грі став тайм-аут, який ми взяли при рахунку 14-9 за 35 сек до кінця, влучних два кидки Івана Мисковця і результативний прохід під кільце Дейни Максима, дозволили перевести гру в овертайм, де гру в свої руки взяв Павло Масицький , який зробив вдалий прохід під кільце і заставив ще суперника сфолити на собі.

Під час турніру був данк-контест, який виграв наш Іван Мисковець, а Павло Масицький став MVP турніру», - коментують гравці луцької команди «Laviss».

У категорії жінки 3 місце зайняла команда "Суперкрошки", 2 місце зайняла команда "Кто сверху", програвши команді "Малышки".

Інформаційне агентство Волинські Новини вітає гравців і бажає впевнених перемог і легких поєдинків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 12 Квітня 2016 19:54
Молодці!!! Радує,що молодь показує хороший результат. Дуже хороший дует Дейна-Масицький , що не стрітбол вони завжди переможці, так тримати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus