USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Економлять на харчуванні дошкільнят

28 Березня 2012 18:32
В Камінь-Каширському районі Волині, схоже, не вистачає коштів на харчування дошкільнят.

Про це стало відомо сьогодні, 28 березня, під час засідання колегії управління освіти і науки Волинської ОДА.

Головний спеціаліст відділу освіти і науки Тетяна Соломіна розповіла, що під час вивчення управлінської діяльності відділу освіти Камінь-Каширської РДА члени робочої групи перевірили низку навчальних закладів, зокрема і дитсадки.

Зокрема перевіряльники виявили невідповідність нормативам у штатних розписах дошкільних навчальних закладів. «Грошові витрати на харчування для дітей дошкільного віку забезпечують виконання норм лише на 55-60%», - розповіла вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
правдивий Показати IP 28 Березня 2012 18:44
Що там говорити, по всіх районах є визначені "ОСОБИ", які виграють тендера по харчуванню у закладах освіти. хороші відкати тримають на посадах начальників управлінь цієї сфери. Відповідно за ціною, заявленою в тендерній "виграшній" пропозиції постачають дітям дешеву продукцію, яку совають контрабасом з польщі! Де правоохоронні органи???
дідо Показати IP 28 Березня 2012 18:53
Давно пора вводити плату за дитсадок.А то деякі батьки ,дітей віддали ,а самі йдуть пити горілку.
базар Показати IP 29 Березня 2012 07:32
Це офіційний калим начальників відділів освіти районів і міст. Зламати цю систему неможливо. Я хотіла пробитися до бюджетного харчування, то 20 % отката сказали замало. Цю систему запровадив Бондар і Попович 6 років тому.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus