USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Екологи підгодовуватимуть лебедів

26 Грудня 2012 15:54
У відділі екології Луцькради вирішили цього року знову підгодовувати лебедів.

Про це повідомляють у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

Уже четвертий рік поспіль на незамерзаючих ставках очисних споруд відділ екології міської ради організовує підгодівлю лебедів, які не відлетіли у теплі краї та потерпають від холодів. Коли замерзають водойми, випадає сніг, велику загрозу життю птахів створюють також голодні хижі звірі, зокрема, лисиці.
Сьогодні у відділі екології міської ради відбулася нарада з організаційних питань щодо догляду лебедів. Було складено графік підгодівлі птахів. До участі в акції залучено обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою, загальноосвітню школу №12, комунальне підприємства «Луцький зоопарк», ТЗОВ «Волиньзовнішторгхліб».
28 грудня відбудеться перший виїзд до ставків, де потерпають птахи від морозів. Екологи будуть підгодовувати пернатих до 3 березня 2013 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
* Показати IP 27 Грудня 2012 08:43
молодці.
Анжела Показати IP 21 Січня 2013 22:43
Уже четвертий рік в акції підгодівлі лебедів беруть участь учні Волинського ліцею - інтернату. І на нараді був представник з Волинського ліцею - інтернату , а не з військового ліцею!!!Інтерв'ю давали ліцеїсти Волинського ліцею - інтернату!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus