USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

Дитинство має свої кольори. Роботи дітей з студії «Мальованка»

29 Серпня 2014 08:00
. Про це повідомила директор центральної бібліотеки для дітей Ніна Бочарова.

Студія створена при центральній бібліотеці для дітей минулої осені. За цей незначний період діти вже відкривали 2 виставки у залах бібліотеки, брали участь у конкурсі малюнків від мережі магазинів « Салют», деякі роботи були представлені у Палаці культури на виставці присвяченій Небесній сотні в березні цього року.

Сьогоднішнє дійство діти присвятили своїй Україні. На виставці було представлено більше 40 робіт. Малюнки дітей вражають своїми кольоровими відтінками, фантазією, дитячим сприйняттям світу в якому панує радість, яскравість і світло. Маленьким авторам всього лише 6 - 10 років.

Привітали всіх присутніх керівники студії молоді художники Богдан Осіюк та Галина Палазнік, директор бібліотеки Ніна Бочарова. Всі вони відзначили, що ми дійсно маємо талановитих дітей, і талант їх сьогодні не тільки в представлених роботах, хоча і це також, а найперше - талант в бажанні творчо розвиватись, знаходити себе в цьому улюбленому занятті і всім цим приносити радість своїм рідним і всім тим, їх оточує.

Діти, учасники студії, створюють свої малюнки, можливо, не за канонами високого мистецтва, але вони їх створюють за своїми внутрішніми відчуттями гармонії, краси, знаходять свої фарби, бо в них є те, чого ми дорослі давно втратили, уміння радіти і бачити життя яскравим.

Виставка буде експонуватись до 15 вересня. І якщо у вас буде кепсько на душі, завітайте на зустріч з дитинством і красою. Роботи дітей з студії «Мальованка» вам обов’язково подарують хороший настрій.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Макар Показати IP 22 Вересня 2014 00:40
Відвідував виставку, такоЇ краси створеної дітьми я ще не бачив. Успіху їм і ХОЧУ ЩЕ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus