USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.62 10.77

Аварія у Луцьку: водій Ауді «підрізав» БМВ

27 Жовтня 2016 08:00
Дорожньо-транспортна пригода трапилася у Луцьку вчора, 26 жовтня, близько 19.30 на перетині вулиць Гордіюк-Кравчука. Так, водій Ауді «підрізав» БМВ, у результаті чого другий автомобіль в’їхав в електроопору, - повідомляє прес-служба луцьких патрульних.

Вірогідний винуватець ДТП покинув місце події.

Проте вже за декілька хвилин його виявив на вулиці Зарічній один з очевидців ДТП, який їхав на мікроавтобусі. Водій пересувався ще з двома пасажирами. Усі особи повернулись на місце ДТП та хотіли залагодити справу самі. Через певний час автомобіль Ауді хтось непомітно відігнав. Після цього викликали патрульних.

Водій БМВ поскаржився на болі в спині, тож його забрала швидка.
Водія і пасажирів Ауді доставили в наркодиспансер, однак ті відмовились від освідування. Згідно з інформацією очевидців, водій мав ознаки алкогольного сп’яніння.

На місці події працювали слідчі, оскільки водій БМВ є потерпілим, усі деталі встановлять вони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
свідок Показати IP 27 Жовтня 2016 11:27
Це жах! Водій з "Ауді" був п*яний, ледь тримався на ногах, так само як і його пасажири. Беззпорядок у місті, наш народ не здолати, ні штрафами ні позбавленням авто. "Мажори" дозволяють собі їздити за кермом на підпитку. Чому ж не розсекретили , хто саме був за кермом "Ауді"? Тільки написали про водія БМВ, котрий ледь викермував , щоб не збити людей, жертвуючи власним життям та авто.
анонім Показати IP 27 Жовтня 2016 12:07
як зрозуміти "Через певний час автомобіль Ауді хтось непомітно відігнав" ???
Свідок Показати IP 27 Жовтня 2016 12:09
Винуватцем ДТП є колишній депутат обласної ради, Чикида Олег, м**ак рідкісний, ще й алкаш закінчений

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus