USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

Дорогою до Поворська помітили ще один КамАЗ з трупами тварин

5 Травня 2017 16:00
Ще один КамАЗ з трупами тварин помітили сьогодні близько обіду протестувальники, які перекрити трасу поблизу Поворська. Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив учасник протесту Ігор.

З його слів, після того, як рух авто почали візувати на камеру, КамАЗ розвернувся.

"Відходи (кості, кишки) хотіли до нас вести. Почав знімати авто, розвернулись на Луцьк . Поліція стояла 200 метрів від цього авто і не захотіла розбиратись, я їх повідомив ( авто без номера заднього було)", - прокоментував Ігор.



Тим часом, народний депутат Ігор Гузь висловив обурення щодо несанкціонованого скидання мертвеччини поблизу Поворська. Про це він написав на своїй сторінці в мережі.

"Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик та його заступник Сергій Кошарук творять повний "безпредєл" в області! Замість того, аби переконати органи центральної влади знайти можливість вивести всі тваринні рештки з території Ковельської філії "Укрветсанзавод" на інші подібні підприємства або як мінімум віднайти облаштоване та придатне для такої сировини місце для подальшої переробки або ж спалення, ці чиновники віддали розпорядження вивозити тваринні рештки по всій області і скидати під людськими городами та помешканнями", - йдеться у дописі.





Нагадаємо, цієї ночі 12 машин відходів з ковельського ветсанзаводу скинули цієї ночі поблизу Поворська. Сьогодні, 5 травня, мешканці прилеглих сіл перекрили трасу міжнародного значення Київ-Варшава у районі село Гулівка.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: «ЖИВІ ЛЮДИ ПРОТИ МЕРТВИХ ТВАРИН»

Нагадаємо, через катастрофічну ситуацію на ветсанзаводі мешканці Ковеля та прилеглих сіл також перекривали міжнародну трасу Ковель-Ягодин. Люди скаржилися, що їх дістали бездіяльність та ігнорування влади, постійні відписки, тож єдиний вихід – вийти на протест. Та наголошували, що народний депутат Степан Івахів, який би мав лобіювати інтереси людей, що його вибрали, та голова Волинської ОДА Володимир Гунчик - абсолютно байдужі до проблеми людей.

Варто додати, через повільні темпи ліквідації наслідків екологічного лиха, яке трапилось через діяльність ковельської філії ДП «Укрветсанзавод», ковельчани погрожують знову перекрити міжнародні автошляхи.

19 квітня заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук письмово пообіцяв пікетувальникам у Ковелі, що до 28 квітня рештки з території ветсанзаводу вивезуть. В іншому випадку чиновник пообіцяв піти у відставку.

Варто додати, розвантаженням фур з відходами з ветсанзаводу, які намагалися таємно захоронити у Турійському районі, керував саме Сергій Кошарук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Саша Показати IP 5 Травня 2017 16:23
Увага. Відходи хочуть завозити у Соловичівську та Клюську сільські ради Турійського району, де сільским головами посулили певні гроші. Сьогодні тут вже працює комісія з вибору місця захоронення. Треба зупинити це свавілля і злочин
ОДА Показати IP 5 Травня 2017 18:39
Гунчику відставку! Він сидить, нічого не робить(спідниця Голованчук в нього на голові)). Як не соромно?
а до ОДА Показати IP 5 Травня 2017 22:27
як же Кіндер шминдер люпупиндер)
Анонім Показати IP 5 Травня 2017 21:25
Повезли на відстійники цукрового.Точно
ковельчанин Показати IP 5 Травня 2017 22:09
атвтомобіль одного вєруючого чмиря, який краде по околицях ковеля пісок. його всі знають можу надати місце проживання!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus