USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

До ЗНО залучать міліцію і медиків

20 Березня 2012 18:48
Правоохоронці й медики долучаться до пробного тестування ЗНО 24 і 31 березня. Перші – охоронятимуть громадський порядок біля пунктів тестування, інші, за потреби, надаватимуть медичну допомогу учасникам іспитів.
Про це під час прес-конференції з питань проведення ЗНО-2012 20 березня розповіла заступник директора Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Ольга Янушевич.
Залучити медиків та правоохоронців до пробного тестування, а потім основної сесії ЗНО, освітяни вирішили цього року вперше. Зі слів Ольги Янушевич, це один із кроків до поліпшення організації проведення оцінювання.
Фахівець нагадала, що на Волині ‒ 21 пункт, де відбуватиметься пробне тестування. До участі у ньому зареєструвалося 4 706 волинян. Для того, щоб дізнатися, у який з пунктів треба прийти і які документи з собою принести для допуску та складання іспиту, зареєстрований учасник мусить відкрити запрошення, що на його власній сторінці на офіційному сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти.
Втім, за словами Янушевич, чимало потенційних учасників цього ще не зробили.
Ольга Янушевич також зауважила, що майбутні абітурієнти, які зареєструвалися лише на основну чи додаткову сесії ЗНО можуть взяти участь у тренувальному он-лайн тестуванні, яке також можна знайти на офіційній сторінці ЛРЦОЯО.
Крім того, як розповів начальник методичного відділу ЛРЦОЯО Андрій Миляшик, для учнів 10 класів цього року запроваджено пробне інтернет-тестування, яке за формою повністю відповідає тестуванню ЗНО, однак за змістом охоплює лише теми, вивчені до кінця 10 класу. Реєстрація на це тестування триває з 12 березня до 12 квітня на сайті www.pitest.org.ua.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus