USD 41.10 41.42
  • USD 41.10 41.42
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.35 10.50

Відкриття року ONUKA - вже в цю п'ятницю!

13 Травня 2015 15:40
Великий гастрольний тур проекту ONUKA на підтримку однойменного дебютного альбому стартував у квітні. Незабаром гурт виступить у Луцьку.

Турне розпочалося 17 квітня виступом в Івано-Франківську і охоплює ще дев’ять міст України. 15 травня ONUKA завітає до Луцька. Виступ розпочнеться о 21:00 годині у нічному клубі «Опера».

ONUKA — український електронний музичний гурт, особливістю якого є вплетення українських народних мотивів та інструментів у електронну музику. Вокалісткою гурту, автором текстів, головним автором ідей є Наталія Жижченко. Концерти грають повним складом – вокал, клавішні, електронні ударні, два тромбона, валторна і бандура.

Останніх 100 квитків за дешевшою ціною - 130 гривень - наразі у продажу.
В день концерту, кажуть організатори, вартість буде більшою.

Нагадаємо, на церемонії Національної музичної премії YUNA ONUKA отримала нагороду в номінації «Відкриття року»..

Також у березні група з аншлагом виступила в Києві, розпродавши за два тижні до концерту всі 1300 квитків. Унікальною особливістю виступу стали нові аранжування матеріалу дебютного альбому – ONUKA виступила в супроводі симфонічного оркестру BREVIS під управлінням диригента Геннадія Фіськова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
круть Показати IP 30 Квітня 2015 09:05
Онука круті! якісна музика! Псевдо туалетно-гаражний панк-рок шкільний луцький ні в п**** і ні в червону.....! треба робити якість для результату
лучанка Показати IP 30 Квітня 2015 12:21
Високий рівень, якісне виконання. Відразу й не повіриш, що це український гурт. МОЛОДЦІ!
верть Показати IP 13 Травня 2015 16:50
Стиль як у Леді Гаги)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus