USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

До бійця 51 ОМБ, який оглух під Іловайськом, повернувся слух

18 Квітня 2017 15:23
Адвокат Василь Нагорний, який захищає в судах бійців колишньої 51-ої бригади і переймається долею кожного зі своїх підзахисних, напередодні Великодніх свят розповів неймовірну історію. Боєць, який в контузії в боях під Іловайськом і втратив слух, знову почав чути голоси.

Яким чином так трапилось – у дописі Василя Нагорного у Фейсбуці, який передаємо дослівно.

«В переддень Великодня розповім позитивну історію про бійця моєї улюбленої, багатостраждальної 51 бригади.

Коли 51-ша в вересні 2014 повернулась з-під Іловайська, я був у Володимирі, і хтось попросив допомогти бійцю, якому не давали направлення в шпиталь. Коли почав говорити з ним, то зрозумів, що хлопець контужений і нічого не чує. Тоді, щоб порозумітись, ми переписувались на листочку. Згодом я бачив цього бійця у шпиталі, але він мене не впізнав, в 2015 році я бачив його у відділенні військових експертиз психлікарні, і він мене теж не пригадав. Пройшло два роки, і недавно, він підійшов до мене в місті, підійшов познайомитись))) Щоправда, так і не пригадує наших попередніх зустрічей (як і багатьох подій 2014-2015), але бачив мене по телевізору). Саме головне, боєць вже не глухий, треба тільки трошки голосніше говорити! Я поцікавився, чи давно слух відновився.

- Як каже моя бабця, то чудо Господнє сталось. Пішов на 6-місячний контракт, знову контузія, коли прийшов до свідомості, то почав чути голоси, — відповів боєць, і поцілував натільний хрестик.

В мене мимоволі рот від подиву відкрився:

- Навіть знати не хочу, як ти, інвалід війни 3 групи, пройшов медогляд з глухотою і підписав контракт.

Він засміявся:

- А то вже чудо мирське :) Хоча я й досі не розумію, як так вийшло.

(Історія там любовна, така, що мурашки по шкірі, але то поки не для загалу)», - написав адвокат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus