USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Для охорони порядку в день виборів на Волині залучили тисячу осіб

15 Липня 2016 17:52
Близько тисячі правоохоронців, з яких майже 600 поліцейських, забезпечуватимуть порядок під час виборів у 23-ому окрузі цієї неділі.

На забезпечення охорони місць незаконного видобутку бурштину в цей період будуть задіяні понад 500 правоохоронців, яким допомагатимуть представники інших структур.


Про це повідомив керівник поліції Волині Петро Шпига, - інформують у прес-службі нацполіції області.

17 липня в області відбудуться проміжні вибори народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі № 23, який охоплює територію Маневицького, Камінь-Каширського, Ківерцівського та Любешівського районів.

Аби належним чином забезпечити правопорядок в області під час проведення виборчого процесу, особовий склад органів та підрозділів поліції переведений на посилений режим несення служби та створені оперативні штаби, які працюють у цілодобовому режимі.

Загалом для забезпечення охорони громадського порядку залучатиметься близько тисячі правоохоронців з яких майже 600 поліцейських. Створені додаткові слідчо-оперативні групи, які будуть оперативно здійснювати виїзди по заявах та повідомленнях громадян. Збільшена кількість вибухотехнічних груп. Також 4 екіпажі працівників патрульної поліції забезпечуватимуть безпеку дорожнього руху у районах, де будуть проходити вибори. Окрім поліцейських, залучатимуться працівники Державної служби із надзвичайних ситуацій, військовослужбовці національної гвардії України та члени громадських формувань.

Безпосередньо у день проведення виборів до патрулювання населених пунктів на території округу будуть додатково залучені 35 патрульних нарядів із числа працівників поліції та членів громадських формувань.

Особливу увагу варто звернути на те, що питання незаконного видобутку бурштину у ці дні перебуває на особливому контролі поліції. На забезпечення охорони місць незаконного видобутку бурштину задіяні понад 500 правоохоронців. Окрім спецпідрозділів поліції, працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій, громадських активістів, допомогу у забезпеченні правопорядку у цих місцях, надаватимуть придані сили – військовослужбовці Національної гвардії України,

близько 100 працівників лісової охорони та сили і засоби поліції, які знаходяться в розпорядженні оперативного штабу по протидії незаконному видобутку бурштину.

Поліція Волині готова забезпечити належну публічну безпеку громадян під час проведення проміжних виборів народного депутата та належне реагування на усі повідомлення, які стосуються як виборчого процесу так і фактів незаконного видобутку бурштину, – підсумував керівник поліції Волині Петро Шпига.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Копач Показати IP 15 Липня 2016 17:56
Хлопці треба трохи підождати!!!!!!
Менти Показати IP 15 Липня 2016 18:46
Шпига після так званої атестації тобі не соромно одягати форму. Ти підвальний сам по собі.крім Лапіна хто з тобою привітається через рік!!!!
Петру до Менти Показати IP 16 Липня 2016 17:22
Шидкий привітає.... Ха ха ха...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus