USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Дітям показали екзотику. ФОТО

2 Квітня 2012 11:15
Виставку екзотичних тварин показали дітям із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Діти вподобали пітонів, папуг, скорпіонів та веселу непосидючу мавпочку Вітю.

Про це повідомили у прес-службі міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей для молоді.

Відвідування виставки стало можливим у рамках благодійної акції «Подаруй дитині радість».

На виставці показали понад 40 екзотичних експонатів. Хлопчиків найбільше вразили пітони. А дівчатка вподобали мавпочку, білку та мініатюрного кролика.


За словами директора Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліни Галан, у банку даних сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, перебуває 262 сім’ї, де виховується 503 дитини.

«Благодійна акція «Подаруй дитині радість» спрямована, у першу чергу, на організацію змістовного дозвілля для діток з цієї категорії. Особливий акцент ми зажди робимо на цьому аспекті, коли діти відпочивають на шкільних канікулах, а, відповідно, практично не зайняті. Цього тижня 100 дітей, якими опікується Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, мали змогу відвідати виставку екзотичних тварин. А вже наступного – ще сто хлопчиків та дівчаток переглянуть виставу цирку-шапіто «Вікторія», який гастролює у нашому місті», - розповіла Ліна Галан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ірина Показати IP 2 Квітня 2012 11:22
останнє фото:оце всі діти?
тиць-здиць Показати IP 2 Квітня 2012 12:11
Це не екзотика. Це - мавп’яча еротика

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus