USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Для сиріт зібрали чверть мільйона. ВІДЕО

27 Січня 2012 18:25
Рекордну суму грошей зібрали цьогоріч для дітей-сиріт ‒ 227 тисяч гривень.
Про це повідомляє сайт ВОДТРК.
Кошти почали надходити за три місяці до концерту. 108 тисяч гривень було зібрано лише у церквах Волині. 94 тисячі гривень – передали для потреб дітей-сиріт безпосередньо на благодійному концерті.
Керуючий Волинською єпархією митрополит Луцький і Волинський Нифонт передав зібрані гроші керівникам дитячих будинків, шкіл-інтернатів, реабілітаційних центрів, обласним відділенням Червоного Хреста України і Дитячого фонду України.
По 10 тисяч гривень отримали Луцький будинок дитини, Володимир-Волинська загальноосвітня школа-інтернат для дітей-сиріт і дітей, позбавлених піклування батьків та Ківерцівський спеціалізований дошкільний дитячий будинок «Сонечко».
Навчально-реабілітаційному центру і обласному відділенню Червоного Хреста України передали по 8 тисяч гривень. Головненська спеціалізована загальноосвітня школа-інтернат для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, які потребують корекції розумового розвитку, та Люблінецька школа-інтернат отримали відповідно 15 і 12 тисяч гривень.
Обласному відділенню Дитячого фонду України передали 94 тисячі гривень.
Збір коштів триває і нині. Вже першого червня, у Міжнародний День захисту дітей, їх передадуть для потреб дітей-сиріт.
Нагадаємо, ідея організувати Різдвяний церковний благодійний концерт для дітей-сиріт з’явилася 1995-го року. Тоді вдалося зібрати лише тисячу 700 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
игумен Савватий Показати IP 28 Січня 2012 13:43
Благотворящая деятельность владыки Нифонта на многая лета...Как замечательно, что украинцы являются чадолюбивыми преданными Московской патриархии ныне, присно и во веки веков!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus