USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Дітлахи з Малого Порська отримали в подарунок новий майданчик

28 Травня 2018 14:45
У селі Малий Порськ, що входить до Голобської об’єднаної громади за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» обладнали новий дитячий майданчик.

На урочисте відкриття завітали укропівці – депутат Волинської обласної ради Олександр Омельчук, а також депутати Ковельської міської ради Ігор Пініс та Галина Стасюк.

Новенький дитячий майданчик встановили поблизу місцевої школи.

До слова, приміщення ЗОШ І ст. села Малий Порськ одне із найстаріших у Ковельському районі, а навчальний заклад відвідує усього 17 учнів. Попри це жителі села, а їх усього 280, докладають неабияких зусиль, аби їхнє село не зникло із мапи України, інформують у прес-службі волинського УКРОПУ.



За словами, депутата Ковельської міської ради Ігоря Пініса громада села звернулася до Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» , бо свідома того, що саме може врятувати село.

«Коли у селі закриють школу та ФАП, то село фактично перестає існувати. Розуміють це і жителі Малого Порська. Саме тому люди намагаються зробити усе можливе для того, щоб місцеву школу не закрили, щоб діткам було де розважитися і відпочити. Такі ініціативи потрібно підтримувати, сприяти тому, щоб села ставали успішнішими та багатшими, щоб там народжувалися та зростали дітки. Вірю, що разом вдасться досягнути бажаного», – зазначив депутат.



Ще до презентації проекту стало цілком очевидно – на цей проект у селі чекали з нетерпінням. Особливо найменші жителі, які щиро тішилися новому майданчику. Депутат Волинської обласної ради Олександр Омельчук висловив сподівання, що громада села не зупиниться на досягнутому й надалі розвиватиме своє село.

«Проекти, що сприяють розвитку дітей ніколи не залишаються без уваги Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» і депутатів-укропівців. Я переконаний, що нині перед нами стоїть завдання забезпечити дітей, які проживають у сільській місцевості усім необхідним для гармонійного розвиту. Звісно, проблемних питань накопичилося дуже багато, однак поступово, навіть «малими кроками» їх вдасться вирішити. Головне – це бажання людей змінити своє життя, подбати про майбутнє своїх дітей, створити для умови для комфортного та змістовного відпочинку дітвори. Вірю, що гарний початок співпраці громади села Малий Порськ, Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та депутатів-укропівців уже покладено», – підсумував Олександр Омельчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Володимир Показати IP 29 Травня 2018 00:07
Убожество! Там трава скоро заросте і нічого не буде видно. І до чого на шкільному майданчику ,,майданчик для дітей дошкільного віку''. Краще б зробили міні поле стадіон для здачі дитячих шкільних нормативів.
таксист Показати IP 29 Травня 2018 11:28
там де пісок стояли івахівські качелі \ до речі там травмувалась дитина\ івахів підняв україну зараз черга укропів. взагалі то потрібно відавати голос але чим одні кращі за інших . стахович при владі був ще з радянсьських часів гарбарук мабуть ще артинюка поміняв і нічого на краще не змінюеться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus